- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Luna de miere pe taramuri exotice. Ce preturi practica agentiile din Romania

30 Jun, 00:07 • Redactia DailyBusiness
Luna de miere s-a micsorat tot mai mult, devenind mai degraba saptamana de miere, in timp ce ofertele pentru "pachete dulci in doi" s-au inmultit. In ofertele din Romania predomina sejururile exotice, care te imbie cu promisiunea unor paradisuri acvatice, cu preturi care se invart, in general, intre 2.000-4.000 de euro pentru doua persoane.
Luna de miere pe taramuri exotice. Ce preturi practica agentiile din Romania

DailyBusiness.ro a realizat o selectie a unor pachete oferite de agentiile locale, care propun vacante in doi in diverse colturi ale lumii, toate avand in comun caracterul exotic, potrivit sezonului in care ne aflam.

[img=3085][/img] Rom si condimente in Jamaica

Imaginea insulei Jamaica te duce cu gandul la aroma de rom si condimente si te face sa vrei sa dansezi pe ritmuri de reggae. Este una dintre cele mai verzi insule din Caraibe, iar localnicii de aici au un aer de sarbatoare in fiecare zi, ajutati si de hainele inflorate. Intre paduri tropicale, reptile si pasari, vei descoperi aici un adevarat paradis acvatic, unde serpuiesc peste 120 ape curgatoare.

In oferta Paralela 45, o luna de miere in Jamaica are preturi de la 165 de euro de persoana pe noapte, ajungand in jur de 950 de euro de persoana pentru o saptamana all-inclusive, cu taxe incluse.

Unde te vei caza: Couples Sand Souci, un hotel de 5 stele “specializat pe cupluri”.
 
Companiile aeriene cu care agentia colaboreaza pentru acest pachet sunt Lufthansa si Condor .

Durata totala a zborului, incluzand timpul de conexiune, este de circa 13 ore la dus si 14 ore la intors. Viza se obtine pe aeroport, unde vei avea nevoie de pasaport, voucher,  biletul de avion dus-intors, voucher de cazare si 27 de dolari, care se achita la iesirea din tara

Bonusuri: o sedinta de masaj si o sticla de sampanie in camera

[img=3087][/img] Relaxare totala in insula Zanzibar din Tanzania

Eturia propune un sejur de 11 zile, all-inclusive, in Zanzibar, o insula in Tanzania si locul unde s-a nascut Freddy Mercury. Pachetul costa 1.590 de euro de persoana.

Plecarea se face pe 20 iulie din Bucuresti, iar in ziua urmatoare va fi sosirea la destinatie, dupa zborul intern Dar Es Salaam-Zanzibar. La sosirea pe aeroportul international din Zanzibar veti fi intampinati de reprezentantul local dupa care vei fi transferat la resort cu masina privata.

Abia in a treia zi incepe relaxarea pe plajele cu nisip alb, marginite de palmieri si nuci de cocos. La resort puteti alege dintre excursiile optionale, de la o vizita in Stone Town,orasul vechi, pana la excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare.
 
Poti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra. Poti vizita o plantatie de mirodenii si poti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei.

In ceea ce priveste extra-ofertele, puteti alege intre 3 tipuri de pachete – care combina in diferite moduri “bonusurile” sejurului: o sticla de sampanie in camera, o cina romantica pe plaja, decoratii speciale, masaj de cuplu.

In a 10-a zi se pleaca din Zanzibar, urmand sa ajungeti in Bucuresti pe 30 iulie.

[img=3084][/img] Bali sau paradisul ingerilor

Pe insula, cunoscuta si ca Paradisul ingerilor, puteti alege o ceremonie simpla sau una traditionala locala, pentru care trebuie sa imbracati costume populare colorate.

Locul ofera diverse experiente, de la inotul prin recifuri de corali, plimbarea pe plaje de palmieri, sau pe terase de orez ce urca spre varful unui lant de munti vulcanici.

Perfect Tour prezinta, printre pachetele dedicate sejururilor “de miere”, si varianta Bali, la un pret care porneste de la 215 euro de persoana pe noapte, in functie de perioada, cu cazare la hotelul de 6 stele Banyan Tree Ungasan.

La aceasta oferta, pretul include, pe langa cazare, doar micul dejun, biletul de avion la compania Qatar Airways (cu escala la Doha).

Unitatile de tip “Garden View Pool Villa” sunt dotate, printre altele, cu baie si dus in aer liber, piscine si gradini private.

Hotelul construit in stil contemporan balinez este situat pe cea mai sudica peninsula din Bali, pe stancile de deasupra Oceanului Indian.

Aeroportul Denpasar se afla la 20 de km de locatie.

[img=3086][/img] Vacanta activa in Mauritius

Insula vulcanica Mauritius, cu stramtori, cascade si paduri bogate, se afla la est de Madagascar si la sud de Ecuator. Resorturile de aici au fost construite in armonie cu mediul, pastrand, pe cat posibil, frumusetea naturala a locului.

Agentia Marshall propune un pachet “de miere” in Mauritius, la hotelul de 4 stele Legends, cu un pret care porneste de la 1960 de euro/persoana/pachet. Serviciile includ biletul de avion Frankfurt – Mauritius – Frankfurt, cu compania Condor, cazare 7 nopti in camera dubla cu demipensiune, posibilitatea practicarii sporturilor wind surfing, schi nautic, mini navigatie, snorkeling, barca cu fund de sticla, caiac, fitness, gimnastica, volei, boccia, tenis de masa, tenis (nocturn).

Nu sunt incluse biletul de avion Bucuresti-Frankfurt-Bucuresti, cu compania Lufthansa (tarif de la 110 euro/persoana), transferul de la/pana la aeroport, suplimentul all inclusive (de la 96 euro/zi/persoana).

Hotelul a acordat o reducere de circa 50% din tariful de mireasa, care s-a aplicat deja tarifelor de mai sus, pentru tinerii casatoriti. Turistii vor primi la hotel o cina festiva, un pareo, un tricou “honeymoon”, o sticla de sampanie si un cos cu fructe.