- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Malev ar putea primi un imprumut de 120 mil. $

13 Feb, 10:39 • Redactia DailyBusiness
Operatorul aerian ungar Malev, care a oprit zborurile la inceputul lunii februarie din cauza problemelor financiare majore, ar putea primi un credit de stabilizare de 120 de milioane de dolari din partea bancii Vneseconombank, din Rusia, care detine 5% din actiunile companiei.
Malev ar putea primi un imprumut de 120 mil. $

Daca Vneseconombank (Banca pentru activitati economice externe) va acorda finantarea, Malev ar putea relua zborurile de pe aeroportul din Budapesta, a relatat agentia rusa ITAR-TASS, citata de Novinite.

Un purtator de cuvant al Malev a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca 2.080 de angajati ai companiei, reprezentand 75% din totalul personalului, vor fi concediati, potrivit [url= http://www.mediafax.ro/economic/malev-ar-putea-primi-un-imprumut-de-120-milioane-dolari-de-la-o-banca-din-rusia-9229856/]Mediafax[/url].

Compania aeriana ungara [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-turism/avioanele-companiei-malev-nu-mai-zboara-73482/]Malev si-a intrerupt toate operatiunile pe 3 februarie[/url], dupa circa 66 de ani de activitatea continua.

[b]Citeste si:[/b]

[url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-turism/ce-alternative-de-transport-au-romanii-cu-bilete-malev-73492/]Ce alternative de transport au romanii cu bilete Malev[/url]

[url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-turism/ce-companii-aeriene-se-lupta-pentru-locul-lasat-liber-de-malev-73558/]Ce companii aeriene se lupta pentru locul lasat liber de Malev[/url]