- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Prețuri pentru toate buzunarele în hotelurile din Mamaia în 2024. Cât costă o noapte de cazare în cea mai populară stațiune de la malul Mării Negre de la 1 iunie

15 May, 18:12 • Fundeanu Madalina
Cât costă o noapte de cazare în Mamaia de la 1 iunie. Turiștii și-au făcut deja planuri pentru o nouă vacanță.
Prețuri pentru toate buzunarele în hotelurile din Mamaia în 2024. Cât costă o noapte de cazare în cea mai populară stațiune de la malul Mării Negre de la 1 iunie

Vara este tot mai aproape, iar românii au început căutările de cazări în stațiunea Mamaia de pe litoral, pentru a profita de cele mai bune prețuri în acest sezon. Iată o listă de prețuri pentru toate buzunarele, pentru turiștii care nu vor să cheltuie sume fabuloase pentru o vacanță la mare, conform Kanal D.

Românii nu se mulțumesc doar cu o scurtă vacanță de Paște, urmând să se întoarcă pe litoral în primele zile ale verii. Dacă, în acea perioadă, vremea a fost bună mai mult pentru o simplă plimbare pe malul mării, urmează ca turiștii să se bucure în adevăratul sens de nisipul fin și de apa limpede a Mării Negre.

Prețul unei nopți de cazare în Mamaia, de la 1 iunie

Turiștii care vor să se distreze în cele mai cunoscute cluburi de pe riviera românească optează, de obicei, pentru stațiunea Mamaia. De-a lungul anilor, acesta a rămas perla litoralului din țara noastră. Mamaia este frecventată mai ales de cei care își doresc să se bucure de condiții de lux. Totuși, în această stațiune există și hoteluri pentru oamenii care își doresc un sejur de buget.

La fel ca în restul stațiunilor de la malul mării, în Mamaia există hoteluri pentru toate gusturile și buzunarele.

O noapte de cazare la un hotel de două stele, pentru doi adulți, la începutul lunii iunie, costă 200 de lei, iar în acest preț este inclus și micul dejun. Printre facilități, se numără și accesul ușor la plajă, care se află la doar 100 de metri de hotel.

cazare Mamaia
cazare Mamaia

Dacă vă doriți mai multe stele, trebuie să știți că vor crește și prețurile. De exemplu, o noapte de cazare în perioada respectivă, la un hotel de trei stele, care oferă aceleași facilități, ajunge la 270-300 de lei. Pe de altă parte, o cameră pentru două persoane la un hotel de patru stele costă aproximativ 750 de lei, potrivit ofertelor publicate pe un site de rezervări.

Citește și: Reguli dure pentru platforma de rezervări hoteliere Booking. Care a fost decizia Comisiei Europene

Cât costă o noapte de cazare în Constanța, de la 1 iunie

Cei care aleg un sejur la Marea Neagră optează și pentru orașul Constanța, pentru o atmosferă mai liniștită și prețuri mai reduse. Aici, costul unei nopți de cazare pentru două persoane, la începutul lunii iunie, pornesc de la 180 de lei, la un hotel de două stele.

Până și hotelurile de patru stele au prețuri destul de bune, spre exemplu, o noapte la o astfel de unitate turistică, situată la 1,5 km de plajă și la 1,9 de centrul orașului, costă 454 de lei.

cazare Constanța
cazare Constanța

În cazul în care vă doriți să fiți cazați în apropierea plajei și a obiectivelor turistice, precum Faleza Cazinoului, Cetatea Tomis și Portul Tomis, prețul unui hotel de trei stele din această zonă ajunge, de asemenea, la 454 de lei. În plus, hotelul se află în apropierea unui renumit club de noapte din Constanța și este situată la doar 800 de metri de centru.

Verzi și: Plaja din România care face concurență litoralului Mării Negre. Șezlongul costă aici doar 20 de lei