- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Suma uriașă de bani pe care trebuie să o scoți din buzunare dacă vrei să te cazezi la hotelul de lux al fraților Pavăl. Prețul nu este pentru toată lumea! 

15 May, 20:27 • Fundeanu Madalina
Cât de mult trebuie să plătești pentru o noapte de cazare la hotelul de lux al fraților Pavăl. Prețurile sunt extrem de piperate!
Suma uriașă de bani pe care trebuie să o scoți din buzunare dacă vrei să te cazezi la hotelul de lux al fraților Pavăl. Prețul nu este pentru toată lumea! 

Hotelul Grand Hotel Gardone, ce a fost cumpărat de antreprenorii Dragoș și Adrian Pavăl, fondatorii Dedeman, împreună cu grupul lituanian Apex Alliance, nu are deloc prețuri accesibile pentru toată lumea. Trebuie să scoți din buzunare o mică avere pentru a te putea caza o noapte în acest loc, conform Bugetul.ro.

Grand Hotel Gardone este o locație istorică, cunoscută pentru faptul că în aici a fost cazat și Winston Churchill. Noii proprietari au decis în prima etaptă să închidă temporar unitatea, având planul de a o redeschide abia în 2026.

Cei care dețin hotelul au hotărât ca în vara acestui an să îl deschidă pentru ultimul sezon, înainte să se angajeze într-o renovare completă și un întreg proces de rebranding. Astfel, hotelul fraților Pavăl va fi renovat și restaurat, fapt care implică investiții în valoare de 45 de milioane de euro. Acest proces amplu va poziționa Grand Hotel Gardone pe harta hotelurilor premium de 5 stele. Apex Alliance Hotel Management a fost desemnat operatorul hotelier oficial.

Acesta se află într-o locație superbă, fiind amplasat pe malul lacului Garda, cel mai mare din Italia, la jumătatea distanței dintre Veneția și Milano. În plus, Grand Hotel Gardone datează din anul 1884. Pune la dispoziția celor care îi calcă pragul un restaurant gourmet à la carte și o piscină cu vedere la lac. Camerele amenajate sunt elegante și spațioase, având un design clasic și sunt dotate cu aer condiționat şi TV prin satelit. Mai mult de atât, includ un minibar, halate de baie și papuci. Cele mai multe camere au balcon, iar multe oferă vedere la lac.

Ai mai putea citi: O nouă investiție masivă a fraților Pavăl. Proprietarii Dedeman au preluat integral firma proiectului logistic de lângă fabrica Ford din Craiova

Hotelul fraților Pavăl - Grand Hotel Gardone
Hotelul fraților Pavăl – Grand Hotel Gardone

Cât de mult trebuie să plătești pentru o noapte de cazare la hotelul de lux al fraților Pavăl

Pe timp de vară, clienții au la dispoziție un bar cu pian elegant și un bar lângă piscină. În fiecare dimineață au ocazia de a savura un mic dejun bogat tip bufet cu produse calde și reci. Acest hotel de 4 stele se află în Gardone Riviera, la 15 minute de mers pe jos de domeniul Vittoriale degli Italiani, situat pe un deal. Excursiile cu barca pe Lacul Garda pleacă de la debarcaderul Toscolano-Maderno, situat la 10 minute de mers cu mașina.

Prețul pentru o noapte, în momentul de față, este de 1.901 lei, pentru o cameră dublă standard. Cea mai scumpă cameră la acest hotel este de 2.662 de lei și oferă balcon și vedere la lac, plus mic dejun inclus. În plus, beneficiați de aer condiționat, minibar, WiFi, TV, suită privată și un pat dublu mare. Potrivit platformei booking.com, în prezent se mai aflau doar 2 camere libere, restul fiind ocupate.

Vezi și: Frații Pavăl, gata să-și deschidă hotelul din Italia! Este prima investiție a proprietarilor Dedeman din afara țării