- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Țara anului 2023! Toți turiștii au parte de cazare și mâncare gratis

19 Mar, 17:27 • Stefan Simion
Mâncare și cazare GRATIS pentru turiști. Într-o zonă impresionantă, locuitorii au decis să își deschidă porțile larg pentru vizitatori.
Țara anului 2023! Toți turiștii au parte de cazare și mâncare gratis

Deși nimeni nu credea, este un loc în lume unde turiștii primesc un tratament faraonic și chiar gratuit! Aici, localnicii îți oferă mâncare, dar și cazare gratis. Unde se află acest loc și cum arată. Este de-a dreptul impresionant, potrivit Spynews.

Toți turiștii au parte de cazare și mâncare gratis

Este vorba despre satul Jubbah, din Hail. Regiunea din care face parte acest loc se situează în nordul Arabiei Saudite. Cei care vizitează acest loc au parte de mese la cel mult câteva minute distanță de cele pe care tocmai le-au servit.

Vezi și: Vouchere de vacanță 2023. Românii care lucrează în sectorul privat ar putea primi tichete speciale. Adrian Bența: „O măsură justă pentru că trebuie să recompenseze și acei salariați care lucrează în privat și suportă salariile celor de la stat”

Sculpturile care fac parte din această zonă au cel puțin 10.000 de ani vechime. Mai mult decât atât, se știe deja că, în Jubbah, există un obiectiv turistic de artă rupestră ce se află în Patrimoniul Mondial UNESCO.

În Jubbah, din Hail se oferă cazare gratis
În Jubbah, din Hail se oferă cazare gratis

Satul plin de palmieri este situat la doar 72 de mile nord de Hail. În prezent, Jubbah este satul unde localnicii oferă tot confortul oaspeților săi. Aici, cei care vin în vizită sunt primiți ca niște regi, în timp ce fiecare primește o invitație gratuită la cafea, un ceai sau chiar o cazare pentru a se odihni.

Aproximativ 70% din casa localnicilor din Jubbah este găzduită turiștilor. Printre beneficii, vizitatorii pot primi și majlis ornamentată, cu scaune de pluș și șemineu, curte, dormitoare, o baie cu parfum, chiar și o parcare.

O mare parte dintre curțile caselor au ieșire spre strada principală, astfel aceasta este facilitatea pe care ei o oferă celor ce le vin în vizită

Ai mai putea citi: 3,5% din impozitul tău pe venit poate salva viața unui copil! Iată cum poți redirecționa banii către Asociația Salvează o Inimă

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult