Turism

Ultima zi pentru depunerea ofertelor pentru achizitionarea Blue Air

20 Apr, 16:39 • Redactia DailyBusiness
Sambata este ultima zi in care cei interesati de achizitionarea operatorului de transport aerian low-cost Blue Air mai pot depune oferte.
Ultima zi pentru depunerea ofertelor pentru achizitionarea Blue Air

Blue Air Transport Aerian are, incepand din 10 aprilie, un nou Consiliu de Administratie, alcatuit din Ellen Phillips, specialist american in aviatie si in restructurarea companiilor de aviatie, cu peste 30 de ani de expertiza in domeniu (lucreaza in cadrul Blue Air din 2010), Adrian Ionascu, director general adjunct Blue Air (parte a echipei de management a companiei din 2007) si Rudolf Vizental, reprezentant al Casei de Insolventa Transilvania. 

“Pentru a ne consolida pozitia pe piata din Romania si pe piata europeana si pentru a putea imbunatati calitatea serviciilor de transport aerian oferite pasagerilor, noul Consiliu de Administratie considera oportuna gasirea unui investitor, mai ales ca exista deja oferte si scrisori de intentie depuse de investitori romani si straini de marca. Pentru a organiza un proces transparent si competitiv de selectie, pana la data de 20 aprilie 2013, ii invitam pe toti cei interesati sa depuna oferte si scrisori de bonitate bancara, la sediul companiei Blue Air”, se precizeaza in comunicatul citat de Agerpres.

Compania Blue Air face parte din grupul de firme detinut de omul de afaceri Nelu Iordache, aflat in prezent in arest. Iordache este acuzat de posibile fapte de coruptie in legatura cu activitatea firmei de constructii Romstrade. 

Blue Air este singura companie de smart flying cu capital privat 100% romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.