- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Vacanță de vis în Antalya, în 2024. Prețul unui sejur de 7 zile la un hotel all inclusive în luna iulie

22 May, 12:44 • Fundeanu Madalina
Cât costă un sejur de 7 zile în Antalya, în iulie 2024! Prețurile nu sunt deloc de neglijat!
Vacanță de vis în Antalya, în 2024. Prețul unui sejur de 7 zile la un hotel all inclusive în luna iulie

Vacanța de vară este tot mai aproape, iar românii și-au plănuit deja concediul în străinătate. Pentru că, din acest moment, se poate ajunge în Turcia doar cu buletinul, există numeroase persoane care aleg ca destinație Antalya, Turcia. Află cât costă 7 nopți de cazare la un hotel all inclusive în una dintre cele mai frumoase zone ale Turciei, conform Kanal D.

Cât costă un sejur de 7 zile în Antalya, în iulie 2024

În cazul în care aveți de gând să petreceți următoarea voastră vacanță în Turcia, Antalya este ideală pentru relaxare și momente de vis, destinația fiind în topul preferințelor celor care doresc să viziteze această țară.

Pentru cei interesați să afle ce prețuri percep hotelierii, acestea sunt foarte avantajoase, mai ales pentru două persoane la un sejur all inclusive.

Conform booking.com, pentru 7 nopți de cazare în Antalya, la all inclusive, la un hotel care se află la doar două minute de mers spre plaja Beldibi, doi adulți vor plăti nu mai mult de 2,998 de lei. Acest hotel este dotat cu o piscină în aer liber, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Proprietatea mai oferă clienților și o recepție deschisă permanent, precum și un restaurant, un parc acvatic și un teren de joacă pentru copii.

Mai mult de atât, oaspeții au la dispoziție și un bar de unde pot comanda cele mai bune băuturi alcoolice și nonalcoolice.

Camerele de aici sunt dotate cu climatizare, dulap pentru haine, balcon cu o vedere la munte, baie proprie, televizor cu ecran plat, lenjerie de pat și prosoape. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Camerele includ un minibar.

Citește și: Este oficial! Românii scapă de vizele pentru Turcia și vor călători doar cu buletinul. Măsura se aplică de la 1 iunie

cazare Antalya, Turcia
cazare Antalya, Turcia

Pentru cei care își doresc o vacanță mai luxoasă, lipsiți de orice fel de grijă și cu foarte multă distracție, pot alege un sejur de 7 nopți, all inclusive, la un hotel de cinci stele. În acest caz, prețul pornește de la 23.071 pentru doi adulți.

Hotelul este situat în mijlocul unor grădini exotice, din parcul cultural Ataturk, lângă plaja Konyaalti. Camerele au vedere la mare și la Munții Taurus. Acest hotel are 3 opțiuni de luat masa şi o piscină în stil lagună. Plaja este la doar 300 de metri distanță de hotel, iar camerele spațioase sunt decorate cu țesături bogate şi au balcon privat, cu vedere la Antalya sau la Marea Mediterană.

Mai mult de atât, ele includ TV cu ecran plat și canale prin satelit și zonă de relaxare cu o canapea.

Hotelul are și o sală de sport modernă şi 2 terenuri de tenis. În plus, la centrul SPA, turiștii se pot destinde în hamam sau pot beneficia de un masaj relaxant.

cazare Antalya
cazare Antalya

Vezi și: Câți bani trebuie să scoți din buzunare pentru o vacanță în Turcia în 2024, față de anii trecuți! Care sunt zonele cele mai căutate de români