BURSE

Transelectrica va plati actionarilor dividendele pe anul 2012

07 iunie 2013, ora 13:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
TEL.jpg
Transelectrica SA (TEL) va plati dividendele aferente exercitiului financiar 2012 incepand cu data de 26 iunie 2013 catre actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor Companiei la data de 22 mai 2013.

Valoarea dividendului brut este de 0,404 lei/actiune, conform Hotararii Adunarii Generale Ordinare a actionarilor, se arata int4r-un comunicat al companiei, publicat pe site-ul Bursei.

Impozitul va fi retinut, declarat si platit la bugetul statului de catre Transelectrica, iar actionarii vor incasa dividendele la valoarea neta.

Modalitatile de plata sunt urmatoarele: prin intermediul Depozitarului Central – pentru actionarii ale caror interese sunt reprezentate de societati (banci, societati de servicii de investitii financiare, etc) participante la Sistemul Depozitarului Central; prin intermediul BancPost - pentru actionarii care actioneaza in nume propriu.Toate dividendele istorice (drepturi ale actionarilor cuvenite si neridicate aferente anilor 2006-2011) se platesc prin intermediul BancPost.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 23 Mai 2019, 00:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter