BURSE

Transelectrica vrea sa emita obligatiuni

20 mai 2013, ora 08:21 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
brokers.jpg
Consiliul de Supraveghere si Directoratul Transelectrica vor analiza, in aceasta saptamana, posibilitatile companiei de a imprumuta circa 100 milioane lei (23 milioane euro) prin emiterea de obligatiuni, au declarat surse din companie.

Reprezentantii Transelectrica vor face o comparatie intre costurile de creditare pentru suma respectiva si costurile unei finantari prin emiterea de obligatiuni, au precizat sursele. Astfel, conducerea societatii va solicita mai multe oferte de la cele mai puternice banci pentru ambele posibilitati de imprumut.

Vestea este una cat se poate de buna pentru Bursa de Valori Bucuresti, a carei conducere ar trebui sa se trezeasca din amorteala si sa faca tot posibilul sa convinga emitentul sa faca emisiunea de obligatiuni prin bursa. Una dintre putinele realizari ale BVB de anul trecut a fost oferta de obligatiuni de 54 de milioane de euro a GDF Suez Energy Romania, atunci conducerea Bursei lasand sa se inteleaga ca este in discutii si cu alte companii pentru listarea de obligatiuni, informeazaBursa.ro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 23 Mai 2019, 00:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter