COMPANII

A treia autostrada a tarii, tot mai vizibila. De ce va fi restrictionata circulatia pe centura

04 aprilie 2012, ora 17:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
constructii.jpg
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca incepand de miercuri, 4 aprilie, se restrictioneaza circulatia pe un sector din Centura Bucuresti.
á


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca incepand de miercuri, 4 aprilie, se restrictioneaza circulatia pe un sector din Centura Bucuresti,
á
Sectorul respectiv este cuprins intre km. 8+600 ľ km. 9+400, potrivit CNANDR.

Reprezentantii institutiei au explicat ca restrictionarea circulatiei este necesara pentru executarea lucrarilor la nodul rutier de la intersectia dintre Centura Bucuresti si Autostrada Bucuresti ľ Brasov (A3).

In acesta perioada traficul autovehiculelor pe relatia Otopeni - Voluntari se va desfasura restrictionat, pe o singura banda de circulatie, la fel ca si pe relatia Voluntari ľ Otopeni, unde se afla un sens giratoriu realizat in cadrul nodului rutier amplasat la intersectia autostrazii Bucuresi ľ Ploiesti cu DN CB.Conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictia de circulatie instituita si semnalizarea rutiera temporara.

Autostrada Bucuresti Ploiesti va avea 62 de kilometri, iar termenul de finalizare era 31 decembrie. De asemenea, fostul premier Emil Boc declara la inceputul lunii noiembrie ca autostrada va fi data in folosinta cel tarziu in primavara anului viitor.

In august, Boc reprosase constructorilor ca unele portiuni ale lucrarii arata ca in "epoca de piatra" si i-a avertizat ca le va "taia capul", inclusiv prin aplicarea de penalitati, daca nu vor respecta termenele de finalizare a proiectului.

De altfel, in decembrie anul trecut, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), a anuntat ca va aplica penalitati firmelor Euroconstruct Trading 98 si Pa&Co International, pentru ca nu finalizase lucrarile de constructie la termen.

Noul termenul finalizare estimat pentru tot tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti este trimestrul II 2012.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 22 Mai 2019, 06:46
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter