COMPANII

Chevron nu renunta: Explorarea Pungesti, suspendata pana cand se va intelege ca metodele folosite sunt bune

22 octombrie 2013, ora 07:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Gaze sist.jpg
Explorarea gazelor de sist de la Pungesti se suspenda pana cand siguranta angajatilor firmei, a constructorilor si a comunitatii va fi asigurata si, totodata, pana cand se va intelege ca metodele folosite de catre companie sunt cele mai bune, a declarat Tom Holst, managerul Chevron pentru Romania.

El a sustinut declaratia la Washington, in contextul unei intalniri cu premierulVictor Ponta, relateaza Mediafax.

"As dori sa fac precizari cu privire la motivele suspendarii activitatii in zona localitatii Pungesti. Una dintre cheile filosofiei de afaceri a Chevron este aceea de a actiona in siguranta sau de a nu a o face deloc. Prioritatea noastra numarul unu este aceea de a dezvolta operatiunile in siguranta pentru angajati, subcontractori si comunitate", a spus Tom Holst.

El a precizat ca explorarea va reincepe atunci cand se va intelege ca metodele companiei sunt cele mai sigure.

"La Pungesti, noi si Guvernul credem ca activitatea trebuie sa se desfasoare in siguranta, munca acolo trebuie sa se bazeze pe o interrelationare pe termen de lunga durata, ce se poate extinde peste 30 de ani. Ei trebuie sa inceapa sa aiba incredere. Noi vom reinitia, vom reporni operatiunile in Pungesti atunci cand standardele de siguranta sunt indeplinite si cand se va intelege mai bine ca avem cele mai bune practici si ca pe acestea le dezvoltam in proiectul din Romania.", a spus Holst.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 02:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter