COMPANII

Lemet a investit 1,6 mil. lei in al 5-lea magazin din Bucuresti

14 noiembrie 2013, ora 15:03   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Magazin lems2.JPG
Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, deschide un nou magazin Lem's, al cincilea din Bucuresti, in cadrul Complexului Comercial Bucur Obor, in urma unor investitii ce se ridica la 1,6 milioane de lei.

Noua unitate din Capitala este a 11-a deschidere de anul acesta din cadrul retelei. Se intinde pe o suprafata de 1.000 mp si este cel mai mare din Bucuresti.

Cu acest spatiu comercial deschis in Bucuresti, reteaua Lem's ajunge la o suprafata totala de retail de peste 65.000 mp la nivelul tarii.

”Nu prea mai avem unde sa ne ducem in tara. Doar in 2012 am deschis 12 unitati noi, iar in 2013 alte 11. Acum e timpul sa ne concentram mai mult pe Capitala unde, odata cu magazinul de la Bucur Obor ajungem la 5 unitati. Bucurestiul este orasul cu cel mai mare potential de dezvoltare, in care studiile ne arata ca cererea de mobilier nu este in totalitate acoperita. In urmatorii doi ani intentionam sa avem o mai buna acoperire a orasului”, declara Adrian Rizea, directorul comercial al retelei.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor sale. In fabrica si in reteaua de magazine activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare este de aproximativ 1,2 milioane de metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
mirela a spus:
17/11/2013 12:45
pot doar sa spun ca deja mi-a lasat un gust amar spre sila pentru ce inseamna servicii Lemet . Dupa o luna si jumatate pentru executia unui mobilier ( termen agreat de comun acord , fabrica aglomerata , etc ) mai intarzie 1 SAPTAMANA, telefonand aproape zilnic , la francizor si pana la urma la fabrica , dupa expirarea termenului de livrare . In fine , se livreaza .....dar SURPRIZA ....INCOMPLET !!!! . Bineinteles , nimeni nu stie, ce/cum s-a intamplat ....suna / enerveaza-te ....ca sa iti spuna ca va veni si partea nelivrata ... in perioada urmatoare ; deci dupa ce am asteptat ... cat am asteptat ... trebuie sa mai stau cu ea in casa, imprastiata/nemontata pana vin partile ...uitate . Chiar este necesar sa repetam sau sa ne consolam la nesfarsit cu ideea ca este .... TIPIC ROMANESC ? . daca tot recunosti la telefon , ca s-a intamplat sa intarzii , lasa scuzele protocolare , stergeti rusinea printr-un discount , cat de mic o fi ; si uite-asa la momentul redactarii micului OFF, stau cu mobila imprastiata in casa in asteptarea completarilor . Pe langa preturile , hai sa nu zic nesimtite dar destul de piperate pentru niste bucati de PAL , trebuie sa platesti separat montajul - 7 % DIN VALOAREA COMENZII . Livrarea ti-o face la poarta sau in fata scarii de bloc . Vrei pana la usa ... COSTA .... pentru fiecare etaj 15 lei . Aia de la Staer iti ti le urca gratuit ... 4 etaje ... de la etajul 5 te costa 20 lei / etaj . Apropo , calitate foarte slaba : pal-ul este de o consistenta foarte moale iar melamina este foarte sensibila , sare foarte usor la montaj . Sunt sigura ca se obtine aceeasi calitate , la o firma de cartier , cu preturi la jumatate . Nu sunt firma concurenta ci doar un beneficiar de mobila lemet , dezamagita de servicii si in special de calitate ( raportat la preturile solicitate ) . TIPIC ROMANESC .
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Duminica, 24 Iunie 2018, 09:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter