COMPANII

Marca "Furnizor al Casei Regale", inregistrata la OSIM

11 septembrie 2014, ora 11:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
logo_casa_regala.jpg
Casa Regala a Romaniei a inregistrat marca "Furnizor al Casei Regale" la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), marca avand inclusa stema regala stilizata.

Inregistrarea la OSIM s-a efectuat in baza strategiei propuse de firma de consultanta in proprietate intelectuala — Cosmovici Intellectual Property.

"Am reusit sa obtinem certificatul de marca OSIM pentru marca inregistrata a Casei Regale - Furnizor al Casei Regale. Acordarea acestuia a fost refuzata anterior de Oficiu, de accea am ales sa obtinem prima data protectia stemei regale in fata Oficiului de Marci Comunitare din Spania, OHIM. Succesul este o bucurie atat pentru echipa noastra, cat si pentru clientii nostri pe care suntem onorati ca i-am reprezentat", a precizat Paul Cosmovici, fondatorul Cosmovici Intellectual Property.

Inregistrarea marcii la OSIM va permite Casei Regale sa organizeze si sa controleze in mod precis modalitatea in care este utilizata stema regala de catre furnizorii sai, printre care Compania Murfatlar, Borsec, Doina Levintza, Biborteni, Transavia, Automobile Bawaria, Philips Romania, Albalact etc. De asemenea, prin detinerea certificatului de marca OSIM, Casa Regala va putea impune retragerea acestei embleme in baza legii marcilor, daca utilizarea nu este conforma cu intelegerea initiala.Cosmovici Intellectual Property este o casa de avocatura specializata in proprietate intelectuala internationala. Cu sedii in Geneva (Elvetia) si Bucuresti (Romania), firma este prezenta in peste 50 de piete in special in Statele Unite ale Americii, Anglia, Germania si China, de mai bine de sase ani de zile.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 19 Septembrie 2019, 01:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter