COMPANII, BURSE

Nuclearelectrica a vandut 20% din productia anuala unui trader de energie cu un singur angajat

20 martie 2014, ora 15:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
nuclear.jpg
Nuclearelectrica a scos joi la licitatie pe piata centralizata a contractelor bilaterale de pe OPCOM un pachet de 2,29 milioane MWh, reprezentand aproape 20% din productia anuala, pretul minim cerut fiind de 163 lei/MWh cu tot cu Tg, componenta de injectie in retea.

Actorii de pe piata s-ar fi asteptat sa raspunda la o asemenea oferta clientul traditional al Nuclearelectrica, ArcelorMittal, mai ales ca pretul este unul foarte avantajos pentru cumparator.

In mod previzibil, ArcelorMittal a participat la licitatie, insa nu aceasta este compania care a castigat, ci un trader necunoscut pana acum: GEN- I Bucharest-Electricity Trading and Sales SRL. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, este o firma la care asociat unic este o firma din Slovenia, GEN-I Trgovanje In Prodaja Electricne Energije D.O.O.

Interesant este ca filiala sa din Bucuresti figureaza in datele oficiale cu un singur angajat. Firma a fost infiintata in 2009, iar din 2010 este participant pe bursa OPCOM, scrie Hotnews.ro.

Si compania de statHidroelectrica, aflata in insolventa,a vandut marti energie in valoare de 13,45 milioane de lei (aproape 3 milioane de euro) pe bursa de electricitate OPCOM catre traderul de energie Fidelis Energy.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 07:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter