- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

PIC redeschide hipermarketurile din Craiova si Pitesti

28 Apr, 14:23 • Redactia DailyBusiness
Reteaua de hipermarketuri PIC, detinuta de familia Penescu, va redeschide magazinele din Craiova si Pitesti, dupa ce la sfarsitul anului trecut intrase in insolventa, au anuntat miercuri oficialii companiei.
PIC redeschide hipermarketurile din Craiova si Pitesti

„Primul magazin care urmeaza a fi deschis din retea, este magazinul din Craiova, urmand ca in aproximativ o luna si jumatate de la deschidere, sa fie deschis si magazinul din Pitesti”, a declarat Claudia Rusu, directorul de marketing al Muntenia Hipermarket.

Muntenia Hipermarket este noua firma care va opera cele 5 magazine si face parte tot din grupul PIC.

„Am ales magazinul din Craiova, pentru ca este mai usor de readus pe piata de retail datorita faptului ca acolo a functionat tot timpul magazinul Interhome. Practic, locatia nu a fost inchisa definitiv niciodata. Acest aspect ne permite o deschidere mai usoara din punct de vedere tehnic al tuturor utilajelor si structurilor aferente”. a adaugat Claudia Rusu.

Reteaua de hipermarketuri PIC numara 5 unitati: Pitesti, Craiova, Braila, Oradea si Calarasi. Primul hipermarket a fost lansat in 2004 la Pitesti.

PIC este unica retea romaneasca de hipermarketuri, o companie care, pe langa operatiunile de retail, si-a dezvoltat si divizia de constructii, divizia de productie si cea de transport marfa si persoane.