- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Vigomarm vrea sa-si creasca afacerile din pietre ornamentale cu 42% in S2

14 Sep, 10:56 • Redactia DailyBusiness
Vigomarm, unul dintre cei mai importanti comercianti si prelucratori de pietre ornamentale din Prahova, estimeaza, pentru semestrul 2 din 2009, o revenire a pietei si o crestere de 42% a afacerilor proprii.
Vigomarm vrea sa-si creasca afacerile din pietre ornamentale cu 42% in S2

Vigomarm a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 850 000 euro iar in primul semestru a raportat o valoare de 350.000 euro, in scadere cu 40 % fata de acelasi semestru al anului trecut.

„Scaderea din primul semestru este cu atat mai grava cu cat in 2008 am inceput vanzarile abia la jumatatea lunii martie. Chiar in conditiile acestea trebuie sa incheiem anul cel putin la nivelul 2008, adica 850 000 de euro”, a declarat Dacian Alecse, director executiv Vigomarm.

„Avem acest potential si piata inca ne permite cresterea, doar ca este necesara mult mai multa munca. Pentru aceeasi bani ne luptam de 10 ori mai mult ca anul trecut”, a mai spus Alecse.

Compania Vigomarm a fost infiintata in anul 2007 de Dacian Alecse in parteneriat cu SC Vigorup Holding SRL, cu o investitie initiala de 350.000 euro.

Printre cele mai importante proiecte din portofoliu se numara Hotel Gamma – Saturn (P+5), Hotel Tolea – Targoviste (P+4) , Bob Tower – Bucuresti (P+6 ), Sediu Birouri (P+5) – str. Polona Bucuresti, Policlinica cu plata (actual All Plan) – Ploiesti, Vigocenter – Ploiesti (P+3), ATE-Bank – Otopeni.

Vigomarm este direct importatoare de piatra naturala din tari precum China, Egipt, India, Spania, Grecia si Turcia si are show-room, depozit si sectie de productie in Prahova.

Echipa Vigomarm este formata din 21 de persoane cu experienta de peste 10 ani in taierea, prelucrarea si comercializarea rocilor ornamentale.