- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

URBB s-a lansat pe segmentul berilor cu arome prin Tuborg Tropical

07 Jul, 14:14 • Redactia DailyBusiness
United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a intrat la mijlocul lunii iunie pe segmentul berilor cu arome, prin lansarea Tuborg Tropical, a anuntat miercuri compania.
URBB s-a lansat pe segmentul berilor cu arome prin Tuborg Tropical

Noul produs este imbuteliat si comercializat exclusiv in Romania si reprezinta o combinatie intre berea Tuborg si sucul de fructul pasiunii si lime.

„Suntem singura tara in care se produce si se comercializeaza aceasta extensie a marcii Tuborg, dintre toate cele peste 100 tari in care se gaseste berea Tuborg”, a declarat Doron Zilberstein, vicepresedinte marketing URBB.

Berea Tuborg Tropical va fi prezenta pe piata pana in luna septembrie, fiind un produs adresat atat femeilor cat si barbatilor, specifica perioadei estivale.

URBB estimeaza ca vanzarile de Tuborg Tropical vor reprezenta 5% din totalul vanzarilor de bere Tuborg in perioada iulie-septembrie.

In perioada imediat urmatoare, noul produs va fi promovat printr-o campanie 360 de grade: TV, online, presa, sampling si activari pe litoral, totul sub sloganul „Open for summer fun!”.

Cu un continut de alcool de 4,6%, Tuborg Tropical va fi disponibila in key accounts, magazine de proximitate si HoReCa, in variantele 0,33 litri (sticla si doza sleek) si 0,5 litri (doza).

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium internationale: Tuborg, Carlsberg, Holsten, Skol, Guinness, Kilkenny, Orangina si Granini. In 2010, compania a intrat si pe segmental apelor minerale, prin lansarea Bilbor.

Pe segmentul berilor cu arome mai activeaza in Romania companii precum Ursus Breweries, cu brandul Redd’s.