- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Agentia de publicitate Frank si-a luat sef peste relatii cu clientii de la Realitatea

20 Oct, 12:16 • Redactia DailyBusiness
Mara Stoenescu, fostul director de marketing al Realitatea TV, este noul client service director al agentiei de publicitate independente Frank, au anuntat oficialii agentiei.
Agentia de publicitate Frank si-a luat sef peste relatii cu clientii de la Realitatea

Stoenescu are o experienta de peste 9 ani in publicitate si media, timp in care a derulat campanii ATL si BTL pentru clienti precum Coca-Cola, Timisoreana, Stejar, Axe, Western Union, The Money Channel.

Noul client service director al Frank si-a inceput cariera in cadrul Lowe&Partners, dupa care a preluat functia de account director la Next Advertising.

Inainte de a se alatura echipei Frank, Mara Stoenescu a ocupat functia de director de marketing la Realitatea TV, unde a coordonat o echipa formata din 15 oameni.

Frank Group este o agentie independenta cu expertiza in comunicare strategica, branding, comunicare online (prin divizia dedicata Frank Digital), evenimente, promotii, retail marketing si relatii publice.

Portofoliul de clienti ai grupului include marci precum Skoda, Romtelecom, Asirom, Samsung, Kraft Paints, Sprider Stores, Miele, Olympus, Singer, Schenker, Mothercare si altii.

Frank are birouri si la Sofia, Chisinau si Atena. Grupul este prezent si in Shanghai si Barcelona si are o agentie afiliata la New York, pentru proiecte online.