MEDIA & MARKETING

Catalin Borozia, noul director artistic al Realitatea TV

20 octombrie 2009, ora 12:04, autor(i): Andra Gheorghe   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
realitatea-mediu.jpg
Catalin Borozia este, incepand de marti (20 octombrie), noul director artistic al postului de televiziune Realitatea TV, conform oficialilor postului.
Borozia va gestiona operatiunile legate de concepul artistic al postului de televiziune, si va coordona toate echipele implicate in procesele de creatie si executie la nivelul imaginii Realitatea TV, de la graficieni, regizori de emisie, operatori, promo, editori montaj sau director de imagine.

Potrivit informatiilor remise DailyBusiness.ro, aceste echipe vor ramane, administrativ, in aceleasi departamente - marketing, IT, productie -, insa operational vor fi subordonate directorului artistic.

Orice format de emisiune Realitatea TV care apare pe post, va trebui aprobat de Borozia, care va fi responsabil inclusiv de conceptele artistice ale proiectelor speciale.Borozia ocupa o functie nou creata in cadrul Realitatea.

Experienta lui Catalin Borozia in televiziune s-a format in cadrul TVR, unde a fost regizor de platou intre 1991-1995 si dupa la Pro TV, unde a ocupat functia de regizor de montaj.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Brandt nascuta Borozia Marietta a spus:
02/04/2010 17:38
felicitari si mult succes pe mai departe! verisoara din Orsova, actualmente in Germania
 
Pop Ionescu a spus:
02/02/2012 19:26
cand incepi o descriere cu "de la", de pe undeva de pe la mijloc pana la sfarsit ar trebui sa-i gasesti loc si lui "pana la"; "realizarea" asta gazetareasca e cam ca bancul ala stupid cu "Care e diferenta dintre o gaina?..."
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 00:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter