- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Mihnea Vasiliu, numit in locul elvetianului Marius Hagger si la conducerea Kanal D

21 Jan, 15:19 • Redactia DailyBusiness
Mihnea Vasiliu (44 de ani) a fost numit in locul lui Marius Hagger in pozitia de administrator non-executiv al companiei Dogan Media International SA, operatorul postului TV Kanal D.
Mihnea Vasiliu, numit in locul elvetianului Marius Hagger si la conducerea Kanal D

Mandatul de administrator al lui Mihnea Vasiliu la operatorul Kanal D a inceput in 15 noiembrie 2010 si se va finaliza pe data de 24 iulie 2011, potrivit unui anunt al Dogan Media International publicat vineri in Monitorul Oficial.

Dogan Media International Gmbh detine 77,33% din operatorul Kanal D, in vreme ce restul de 22,67% apartine Ringier.

Tot de la jumatatea lunii noiembrie a anului trecut, Mihnea Vasiliu a fost numit si in functia de director general al Ringier Romania.

Anterior, Vasiliu a fost director executiv al companiei Realitatea Media, dupa ce a detinut functia de CEO al Media Pro Group.

Vasiliu este absolvent al Facultatii de Electronica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si detine un MBA obtinut la London Business School. Este casatorit si are trei copii.

Mihnea Vasiliu a preluat conducerea companiei Ringier Romania de la Marius Hagger, care a aceptat o noua provocare profesionala in cadrul grupului NZZ din Elvetia.

Ringier Romania are aproximativ 400 de angajati si publica, printre altele, ziarul tabloid Libertatea, revistele dedicate tinerilor Bravo si Bravo Girl!, precum si revistele pentru femei Unica si Bolero.