- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Postul de televiziune Discovery HD a fost lansat in Romania

05 Mar, 12:09 • Redactia DailyBusiness
Discovery Networks Europa Centrala a lansat recent noul post de televiziune Discovery HD pe piata din Romania, a anuntat compania.
Postul de televiziune Discovery HD a fost lansat in Romania

In prezent, Discovery HD este disponibil in Romania prin iNES IPTV (provider de servicii IPT, televiziune prin Internet Protocol), in cadrul pachetului iNES Triple Play.

Distributia noului post in Romania va fi extinsa, au declarat reprezentantii companiei.

Discovery HD este una dintre cele mai mari retele TV in format high definition (de inalta definitie) la nivel global. Grila de programe a postului reprezinta o combinatie intre seriile si productiile HD din videoteca a intregului portofoliu de canale Discovery si programe realizate special pentru Discovery HD.

Una dintre documentarele difuzate pe noul post TV va fi seria de calatorii in jurul globului, Discovery Atlas, iar alte serii speciale transmise sunt Ocean Voyagers, Sunrise Earth International, Fantastic Festivals of the World si multe altele.

Discovery Communications are peste 1,5 miliarde de abonati din peste 170 de tari si detine peste 100 de retele globale, conduse de posturile Discovery Channel, Animal Planet, Science Channel si Discovery HD.