- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

PR-ul Billa pleaca la Rogalski Grigoriu pentru 1 an

23 Jun, 17:30 • Redactia DailyBusiness
Lantul de supermarketuri Billa Romania si-a externalizat serviciile de PR, care vor fi gestionate timp de 12 luni, in urma unei licitatii, de Rogalski Grigoriu PR, au anuntat oficialii agentiei.
PR-ul Billa pleaca la Rogalski Grigoriu pentru 1 an

Rogalski Grigoriu Public Relations va asigura pentru Billa Romania servicii de consultanta de comunicare corporate, precum si dezvoltarea unor instrumente de management de criza si audit de media. Pe aceste directii, agentia va dezvolta programe de community relations, media relations si comunicare online, dar si proiecte de responsabilitate sociala.

In plus, Rogalski Grigoriu va acorda suport echipei Billa Romania in implementarea de servicii de comunicare interna.

Rogalski Grigoriu Public Relations este agentia specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor, creata in urma cu 10 ani la la initiativa partenerilor Dragos Grigoriu, Vlad Grigoriu, Eliza Rogalski, Simona Dan si Florina Varzariu.

Lantul de supermarketuri Billa este prezent pe piata din Romania din anul 1999. In prezent reteaua de supermarketuri Billa numara 49 de filiale in intreaga tara, in care lucreaza peste 3.000 de angajati.