- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Google Maps ofera sugestii de petrecere a timpului liber in functie de locul in care te afli

08 Feb, 17:06 • Redactia DailyBusiness
O noua aplicatie a Google Maps va permite utilizatorilor de Internet sa afle care sunt cele mai apropiate restaurante, cafenele sau locuri unde pot desfasura diverse activitati, in functie de locul unde se afla, informeaza The Telegraph.
Google Maps ofera sugestii de petrecere a timpului liber in functie de locul in care te afli

Ori de cate ori un utilizator de Internet va cauta restautante, cafenele, muzee sau locuri pentru diverse activitati, Google ii va oferi o lista a acestora, alaturi de recomandari, informatii despre distanta fata de utilizator, precum si adresa completa.

Aplicatia a fost creata pentru a-i ajuta pe utilizatorii de Internet sa descopere locuri din imediata lor vecinatate pe care nu le-au incercat si sa faca recomandari despre acestea, potrivit Google.

Oferirea de informatii personalizate este considerata noua tendinta in cautarea pe Internet, companiile utilizand ceea ce stiu despre utilizatori pentru a le oferi informatii si rezultate specifice nevoilor lor.

Cateva site-uri, cum este si Amazon, folosesc deja sisteme prin intermediul carora recomanda carti, CD-uri sau DVD-uri utilizatorilor de Internet pe baza informatiilor despre achizitiile anterioare.

Google a precizat ca serviciul nu este inca perfect, dar ca se vor face imbunatari in urmatoarele luni.