- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Zapp si-a relansat site-ul si se pregateste de comert online

04 Aug, 15:12 • Redactia DailyBusiness
Zapp a lansat luni o noua versiune a site-ului www.zapp.ro structurata pe ideea de triple play si servicii integrate. Investitia a fost una obisnuita in astfel de proiecte, conform reprezentantilor Avantaj Net, firma care a lucrat la realizarea noului site.
Zapp si-a relansat site-ul si se pregateste de comert online

Astfel de proiecte se ridica de obicei la o valoare de maximum 50.000 de euro.

„In prezent mai lucram la un proiect, o extensie a actualului site, care estimam ca va fi gata intr-o luna”, a afirmat pentru DailyBusiness.ro Marius Dosinescu, director general al agentiei Avantaj Net.

Viitorul modul presupune componente de catalog de produse, filtrare de produse in functie de diverse criterii, recomandari catre alti utilizatori, cos de cumparaturi.

Acest lucru ar putea indica faptul ca Zapp ar putea urmari in viitor lansarea unor servicii de tip comert online.

Lansarea unui nou site era necesara, spun reprezentantii Zapp. „Vechea varianta era depasita, fiind realizata in urma cu sase ani. Noul portal are un nou design, o noua structura simplificata, care promoveaza serviciile integrate ale Zapp. Cand utilizatorul vizualizeaza prima pagina, deja stie ce ofera Zapp, ii e clar unde trebuie sa caute si ceea ce vrea sa gaseasca”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Carmen Lazar, Head of Corporate Affairs la Zapp.

Site-ul incorporeaza si unele dintre functionalitatile din portalul www.zappmobile.ro, printre care eCare, multiSMS, Zapp Compliment. Portalul www.zappmobile.ro va continua sa ramana online pana la sfarsitul lunii august, moment in care accesul la aceste servicii va fi posibil doar din site-ul www.zapp.ro.

De asemenea, sectiuni strategice precum oferta Zapp, serviciile, acoperirea si terminalele au devenit punctul central al noului site, au declarat reprezentantii Zapp.

Proiectul de redesign a fost coordonat de o echipa formata din specialisti in strategie web, marketing online, programatori si oameni de comunicare din companiile Zapp, Avantaj Net si Vitrina Advertising.

Vitrina Advertising s-a ocupat preponderent de partea de consultanta de brand si identitate vizuala. Echipa Avantaj Net a lucrat la strategia punctuala, la design si se va ocupa in continuare de intretinerea site-ului.

Reprezentantii Zapp au declarat ca vor continua parteneriatul cu cele doua firme pentru dezvoltarea unor proiecte viitoare.