Auto

Academia Titi Aur organizeaza luni primul curs pentru instructorii auto din cadrul unei campanii de prevenire a accidentelor

18 Aug, 18:47 • Redactia DailyBusiness
Luni, 21 august, Academia Titi Aur va organiza primul curs de specializare a instructorilor auto si va anunta traseul Caravanei ATA prin tara (perioada august - septembrie), respectiv programul actiunilor viitoare.
Academia Titi Aur organizeaza luni primul curs pentru instructorii auto din cadrul unei campanii de prevenire a accidentelor

Partenerii sustinatori ai campaniei sunt: Directia Rutiera din cadrul IGPR, Autoritatea Rutiera Romana si Autoritatea de Supraveghere Financiara.

„ViATA e a ta” este o campanie sociala de constientizare si preventie rutiera, lansata pentru 2017 de Academia Titi Aur, cu scopul de a trage un semnal de alarma asupra motivelor din cauza carora au loc accidentele in Romania, precum si a necesitatii cursurilor de conducere defensiva pentru fiecare conducator auto.

Targetul principal il reprezinta categoria de varsta 18-24 de ani, pentru care accidentele rutiere reprezinta cauza numarul 1 de deces. Zilnic, pe drumurile din Romania isi pierd viata 5 persoane! 

Obiectivul campaniei este de a specializa instructori auto din toata tara, astfel incat viitorii soferi sa fie mult mai bine pregatiti.

In acest sens, colaboratorii si trainerii Academiei Titi Aur, au realizat un suport de curs special pentru a le furniza instructorilor auto informatiile structurate care trebuie sa fie transmise cursantilor lor.