Auto

Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa se deschide oficial în România

09 May, 18:12 • Redactia DailyBusiness
Ford Trucks inaugurează noul său sediu din România, cel mai mare birou pe care compania îl are în Europa. Noul sediu, situat pe autostrada A1, la km 13,2, în cea mai mare zonă industrială a României, oferă servicii complete: vânzări, servicii postvânzare și piese de schimb.
Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa se deschide oficial în România

Zona de service este autorizată și dotată în conformitate cu standardele
recomandate de producător, oferind toate serviciile de garanție sau
postgaranție pentru modelele Ford Trucks.

Întregul centru de service al companiei Cefin Trucks din București este una dintre cele mai mari facilități de asistență tehnică din Europa, oferind reparații complexe mecanice, electrice și tinichigerie pentru toate tipurile și mărcile de camioane, remorci și semiremorci.

85 de angajați lucrează în 2 schimburi. Unitatea înregistrează o medie de 600 de reparații / lună și are o capacitate de reparații simultane însumând până la 25 de vehicule (camioane sau semiremorci) în fiecare zi.

Sediul Ford Trucks beneficiază de o suprafață dedicată de 17.000 mp, cu o vizibilitate ridicată de pe autostradă, împărțită după cum urmează: o clădire de aproape 3.900 mp (amprenta la sol), parcare (pentru stocuri de vehicule, parcare betonată) – 13.000 mp, suprafața totală a birourilor – aproape 1.700 mp, suprafața totală a service-ului și depozitului de piese de schimb – aproape 3.000 mp.

 Service-ul autorizat Ford Trucks este complet renovat și modernizat conform standardelor corporatiste și tehnice ale Ford Trucks, cu 9 linii de lucru: 7 linii de reparații cu elevatoare, 1 pentru ITP (inspecție tehnică periodică) și 1 linie de spălare a camioanelor.

Obiectivul Ford Trucks este de a realiza o penetrare a pieței de peste 6% din volumele totale ale segmentelor sale țintă. De la anunțul oficial al lansării, în decembrie 2016, un număr considerabil de unități Ford Trucks a fost livrat clienților români importanți, printre care se află Vlase International.

Esențiale pentru strategia de dezvoltare a vânzărilor a companiei Cefin rămân amprenta și acoperirea națională. Compania va acoperi toată piața din România cu personalul propriu de vânzări, estimat a ajunge la 24 de persoane până în primul trimestru al anului 2018.

Prezența în cele mai importante zone ale țării va fi asigurată de sucursalele existente ale Cefin Trucks (București, Arad, Deva și Timișoara – deja operaționale) și de către sediile partenerilor, acționând sub un mandat limitat ca furnizor de servicii postvânzare, piese de schimb, întreținere, reparații.

Sediul Ford Trucks din București a fost lansat cu un rebranding, în urma unei investiții de peste 200.000 de euro, finalizat cu o clădire complet renovată, în conformitate cu standardele Ford Trucks.