Auto

Desfasurare impresionanta de forte in Capitala. 50.000 de romani asteptati la Arena Nationala (Foto)

20 Sep, 17:32 • Redactia DailyBusiness
Evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale a generat o impresionanta desfasurare de forte de ordine in Capitala. In zona Arenei Nationale, se circula cu mare dificultate inca de sambata dimineata.
Desfasurare impresionanta de forte in Capitala. 50.000 de romani asteptati la Arena Nationala (Foto)

Aproape fiecare intersectie de pe marile bulevarde din Capitala este pazita de cate un echipaj de politie.

Inca din Militari, acestia dirijeaza circulatia in vederea fluidizarii traficului, pe bulevardul Iuliu Maniu trecand mai multe autocare cu sustinatori ai lui Victor Ponta.

Lucrurile se complica insa in zona Arenei Nationale, destinatia celor 50.000 de sustinatori veniti din toata tara la eveniment.

Autocarele puse la dispozitia sustinatorilor din restul tarii au dat peste cap traficul pe unele sosele importante din sectorul 2.

Masini bara la bara, claxoane dupa claxoane, nervi intinsi la maxim, mijloace de transport in comun cu traseu deviat – asa poate fi descrisa situatia din zonele Iancului, Vatra Luminoasa si Piata Muncii.

Sambata este o zi importanta pentru Partidul Social Democrat. Victor Ponta se lanseaza oficial in cursa pentru Cotroceni chiar de ziua lui de nastere.

Evenimentul are loc pe Arena Nationala, unde sunt asteptati peste 50.000 de membri de partid si simpatizanti din toata tara, care sunt adusi la Bucuresti cu 1.000 de autocare.

Pe principalele sosele din Capitala circuala sambata autocare pline cu oameni, avand numere de Sibiu, Vrancea, Olt, Timis, Cluj si pana si de Bulgaria.

Unii sustinatori, in special cei din Bucuresti, au putut fi observati cum mergeau in sir indian pe strazile din jurul Arenei Nationale, fluturand steaguri rosii sau pancarte pe care scrie cu rosu: Ponta presedinte.