Auto

Martin Schulz, noul CEO al Mercedes-Benz Romania

27 May, 09:57 • Redactia DailyBusiness
Martin Schulz (45 de ani), în prezent Head of Product & Marketing în cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua funcția de CEO al Mercedes-Benz România de la predecesorul său, Philipp Hagenburger, începând cu 1 iunie 2019.
Martin Schulz, noul CEO al Mercedes-Benz Romania

De la 1 mai 2019, Philipp Hagenburger (54 de ani) face parte din echipa Daimler South East Asia Pte. Ltd, în calitate de CEO, după ce a administrat cu succes activitățile diviziei de Passenger Cars și a condus Mercedes-Benz România timp de trei ani.

Martin Schulz s-a alăturat echipei Mercedes-Benz în urmă cu 20 de ani, iar parcursul său profesional a inclus atribuții în mai multe țări. În ultimii ani, a fost responsabil de activitățile de Sales & Marketing din Vietnam și Thailanda și, din 2016, a ocupat funcția de Head of Product & Marketing, Mercedes-Benz Korea.

După ce și-a început cariera în rețeaua de retail a Daimler în 1999, traseul profesional al lui Philipp Hagenburger include funcții precum: Head of Customer Services în Augsburg (Germania, 2004) și România (2009), CEO și Președinte al Mercedes-Benz Egipt (2012-2016), apoi CEO și Președinte al Mercedes-Benz
România, de la începutul lui 2016.