Cariere

Coca-Cola Romania are un nou director de marketing

08 Mar, 15:49 • Redactia DailyBusiness
Coca-Cola România, liderul pieței de băuturi răcoritoare, anunță o nouă schimbare în echipa de top management. Începând cu luna martie 2017, Miruna Smeureanu preia coordonarea departamentului de marketing al companiei, din poziția de Marketing Director Coca-Cola România & Moldova.
Coca-Cola Romania are un nou director de marketing

Acestă schimbare vine în linie cu strategia companiei de a recunoaște profesionalismul și dedicarea oamenilor din echipă. Miruna Smeureanu este parte din echipa Coca-Cola de 15 ani, timp în care a ocupat poziții strategice, atât la nivel local, cât și regional, în departamente precum cele de comunicare, public affairs și marketing.

Ca specialist în aceste domenii, Miruna a coordonat atât proiecte naționale cât și internaționale, acoperind toate brandurile din portofoliul companiei: Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Cappy, Fanta, Sprite, Dorna, Nestea sau Schweppes.

Miruna Smeureanu deține o diplomă de licență la Academia de Studii Economice din București și un master în Transport și Finanțe, la City University, în Londra.