Cariere

Codrin Scutaru, numit deputy managing director McGuireWoods Romania

27 Feb, 17:07 • Redactia DailyBusiness
McGuireWoods Consulting, una dintre cele mai importante companii de afaceri publice din S.U.A, anunță promovarea lui Codrin Scutaru în funcția de deputy managing director al McGuireWoods România
Codrin Scutaru, numit deputy managing director McGuireWoods Romania

Înainte de a se alătura McGuireWoods în 2015, Codrin Scutaru a făcut parte din Guvernul României timp de aproape 8 ani. El a fost secretar de stat în Ministerul Muncii, consilier pentru afaceri europene în cadrul aceluiași minister, consilier pentru politică socială la Cabinetul Primului Ministru, precum și consilier al secretarului de stat pentru educație.

Codrin are o vastă experiență în dezvoltarea și implementarea strategiilor de afaceri publice pentru numeroși clienți din diverse industrii, în gestionarea comunicării de criză, precum și în evaluarea riscurilor politice și de afaceri.

Înființată în 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de consultanță integrată de afaceri publice, care include relații guvernamentale, comunicare strategică și dezvoltare a afacerilor.

McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, firmă internațională de avocatură de top cu peste 1.000 de avocați în 20 de orașe.

McGuireWoods Consulting are birouri în Washington DC.; Richmond, Virginia; Tysons, Virginia; Atlanta, Georgia; Chicago, Illinois; Raleigh, Carolina de Nord; Columbia, Carolina de Sud; Springfield, Illinois; Austin, Texas; Tallahassee, Florida și București, România.