- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Dezvăluire fabuloasă a lui Gică Hagi. Ce salariu încasează „Regele” de la Farul: „Sunt cel mai ieftin antrenor. Dar am bonusuri mari”

11 Apr, 15:40 • Russo George
Gică Hagi este lider cu Farul în Liga 1 și speră să câștige un nou titlu cu Farul Constanța, echipa la care este acționar principal, dar și antrenor. "Regele" a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre salariul său.
Dezvăluire fabuloasă a lui Gică Hagi. Ce salariu încasează Regele de la Farul: Sunt cel mai ieftin antrenor. Dar am bonusuri mari

Gică Hagi dezvăluie ce salariu lunar are la Farul. „Regele” a declarat că și-a fixat un salariu lunar de 500 de euro la clubul pe care îl patronează, dar admite că bonusurile de performanţă sunt mult mai consistente, preferând acest sistem şi în privinţa jucătorilor.

„Eu sunt un antrenor care costă puțin. Cred că am salariul cel mai mic din prima ligă. Am 500 de euro pe lună. Așa că e ușor pentru conducere. Am însă bonusuri mai mari. Și la jucători e la fel. Salariile sunt cât credem noi că putem să ducem, dar după aceea, prin bonusuri, vrem să motivăm jucătorul. Ei trebuie să arate că pot și performează, iar noi, clubul, performăm administrativ și trebuie să vină banii. Iar atunci când tu aduci bani, și noi putem să-ți dăm. Toți trebuie să pedaleze în aceeași direcție”, a declarat Gică Hagi pentru Fanatik.

Gică Hagi a recunoscut însă că de șapte ani este pe profit cu echipa pe care o patronează. „Se pare că și anul acesta așa va fi. E bine, nu mult, au fost și ani în care a fost foarte bine, și acum la fel”, a mai afirmat „Regele”.

Citeşte şi: El este Călin, cel mai tânăr milionar din România. Trăiește cu soția și cei cinci copii într-o locuință de 1 milion de euro

Acesta a vorbit şi despre şamnsele echipei sale la titlul de campioană: „E un moment bun al nostru și trebuie să îl păstrăm. Și în primul rând, eu trebuie să fac lucrul acesta. Eu cu staff-ul meu trebui să-i facem pe jucători să fie puternici. Nu are cum să fie decisiv meciul cu FCSB. Totul se va juca în ultimele două etape”.

Gică Hagi a recunoscut însă că de șapte ani este pe profit cu echipa pe care o patronează. „Se pare că și anul acesta așa va fi. E bine, nu mult, au fost și ani în care a fost foarte bine, și acum la fel”, a mai afirmat „Regele”.

După trei etape din play -off, Farul are patru puncte avans față de CFR Cluj și cinci puncte față de FCSB.

Citeşte şi: ANAF insistă pentru plata cu cardul. Heiuş spune că teoriile conspirației sunt „o prostie incredibilă” şi ameninţă cu amenzi de 50.000 de lei