Cariere

Ionut Tanasoaica este noul CEO Electromontaj

14 Apr, 13:40 • Redactia DailyBusiness
Din această primăvară, activitățile companiei Electromontaj, la nivel local și internațional, sunt coordonate de noul său lider, Ionuț Adrian Tănăsoaică.
Ionut Tanasoaica este noul CEO Electromontaj

Numirea lui Ionuț Tănăsoaica, după doi ani în care a ocupat poziția de Director General Adjunct în cadrul companiei, vine ca o confirmare a faptului că Electromontaj face un nou pas spre viitor, după ce în 2021, compania a trecut și printr-un proces de rebranding, care să susțină direcția de dezvoltare și expansiune.

Compania derulează proiecte în Europa, Orientul Mijlociu și Africa și lucrează la o strategie complexă de susținere a procesului de tranziție globală către un viitor sustenabil, bazat pe electricitate.

Ionuț s-a alăturat grupului în 2020 în calitate de Director Financiar, apoi, în scurt timp a devenit Director General Adjunct. Acesta a avut o contribuție importantă la cifra de afaceri record a companiei din 2021, de 70 milioane de euro, prin livrarea de proiecte la cheie către clienții strategici ai Electromontaj.

Înainte de a se alătura grupului, a deținut mai multe poziții cheie în companii de consultanță și telecomunicații.

Ionuț Adrian Tănăsoaica preia responsabilitățile de CEO deținute anterior de Dumitru Corduneanu care își încheie mandatul prin retragerea din activitate.