- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât câştigă Ştefan Hruşcă din concertele de sărbători. Artistul şi-ar permite să nu facă nimic în tot restul anului

11 Dec, 22:50 • Russo George
Stabilit în Canada încă din anul 1991, Ştefan Hruşcă a rămas de-a lungul anilor unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români, mai ales când vine vorba despre concerte de colinde, nişă pe care o exploatează an de an, având zeci de spectacole în România, dar şi în alte ţări europene cu vaste comunităţi de români.
Cât câştigă Ştefan Hruşcă din concertele de sărbători. Artistul şi-ar permite să nu facă nimic în tot restul anului

Pentru a putea acoperi cât mai mult din cererea de concerte, Ştefan Hruşcă îşi începe în mod tradiţional turneul de Sărbători în jurul mijlocului lunii noiembrie, cu spectacolele pentru comunităţile româneşti din diaspora, ajungând apoi în România.

Și în acest an. Ștefan Hrușcă și-a început turneul de „colindat” încă din 18 noiembrie, în Brescia (Italia). Sunt în total 31 de spectacole, în orașe din Italia, Germania, Franța și Elveția, după arată programul postat chiar pe pagina de Facebook a artistului

Ultimul va fi chiar sâmbătă, 9 decembrie, în Berna, după care artistul ia drumul țării natale.

În România, „Turneul Naţional de Colinde – Ştefan Hruşcă 2023”, așa cum este denumit, debutează duminică, 10 decembrie, la Târgul de Crăciun din Oradea, după care continuă, aproape zilnic, prin alte orașe din toată țara.

Ştefan Hruşcă, un milion de euro din trei luni de concerte

În total, vor fi 17 spectacole, la care se adaugă cele două din București, ce vor încununa turneul. Ele vor avea loc în aceeași zi, luni, 18 decembrie, pe scena Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale”, potrivit Agerpres. Orale de începere ale concertelor din București sunt 17.00 și 20.00.

Cum tariful lui Hrușcă pentru un concert este de aproximativ 10.000 de euro, iar Ștefan Hrușcă va apărea, în total, în 48 de concerte, artistul ar putea aduna aproape 500.000 de euro.

Conform Money.ro, Ștefan Hrușcă a obținut din concertele susținute în aceeași perioadă a anului, în 2022, nu mai puțin de 350.000 de euro, din spectacolele pe care începe să le susțină, mai întâi în alte țări din Europa. apoi în România.

Citeşte şi: De câţi bani ai nevoie pentru a fi fericit? Studiile arată că românii sunt printre cei mai fericiţi oameni din Europa, deşi veniturile sunt printre cele mai mici