- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce afaceri de succes deține Mihai Trăistariu, la 47 de ani! Muzica nu este singura lui sursă de venit!

07 May, 19:37 • Fundeanu Madalina
Afacerile lui Mihai Trăistariu. Cântărețul a dat lovitura în imobiliare!
Ce afaceri de succes deține Mihai Trăistariu, la 47 de ani! Muzica nu este singura lui sursă de venit!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai faimoși cântăreți din România, fiind considerat artistul cu cele mai multe performanțe la nivel internațional. Acesta se mândrește cu peste 2 milioane de albume vândute în întreaga țară și în străinătate, însă domeniul muzical nu este singurul în care activează Mihai Trăistariu, acesta afându-se la cârma mai multor afaceri profitabile, conform SpyNews.ro.

Afacerile lui Mihai Trăistariu. Cântărețul a dat lovitura în imobiliare!

Mihai Trăistariu este cunoscut mai ales pentru performanța sa de la Eurovision din anul 2006, moment în care artistul a clasat România pe locul 4 cu melodia „Tornero” la competiția din Atena, Grecia. Deși principala pasiune a lui Mihai Trăistariu va rămâne mereu muzica, aceasta nu este singura lui sursă de venit, deoarece artistul și-a dorit să își încerce norocul în mai multe domenii surprinzătoare, ce îi aduc sume diverse în conturi.

Mihai Trăistariu a făcut un pas măreț în lumea imobiliară și caută terenuri cu potențial turistic, astfel încât să poată construi diferite hoteluri și pensiuni pentru români și turiști din străinătate, însă căutarea sa a dus la descoperirea unei afaceri mult mai bune.

Locația în care acesta a ales să investească nu este un aleasă întâmplător, ci este una cu un mare potențial, în special în lunile de vară, deoarece artistul vrea să investească în diferite imobiliare aflate la malul mării.

În momentul de față, Mihai Trăistariu deține șase garsoniere în Năvodari, iar anul acesta plănuiește să își achiziționeze încă patru, ce îi vor aduce bani frumoși pe parcursul sezonului estival. Mișcarea este una riscantă pentru artist, deoarece trebuie să facă diferite împrumuturi la bancă, însă recunoaște că este în fiecare an pe plus, după banii pe care îi realizează din concerte, din școala lui muzicală și din apartamentele pe care le închiriază la malul mării.

Citește și: Gabriela Cristea vrea să dea lovitura în afaceri în 2024. Iată cât costă un cozonac în noul atelier artizanal al prezentatoarei

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Pentru a-și transforma visul în realitate, Mihai Trăistariu are nevoie de un împrumut de 300.000 de euro, iar din calculele realizate de acesta, rata lunară va ajunge la suma de 6.000 de euro.

„Patru garsoniere înseamnă 350 de mii de euro, cu tot cu mobilă. Rata bancară o să fie 6.000 de euro pe luna, mai ales că și ele vor produce. Vreau să-mi extind afacerea care mie mi-a mers. Am și bani puși deoparte, pentru primul an de rate.”, a precizat Mihai Trăistariu, potrivit spynews.ro .

Câți bani face Mihai Trăistariu din apartamentele închiriate

Prețurile cu care artistul a închiriat garsonierele de la malul mării au fost accesibile tuturor buzunarelor, începând de la 200 de lei pe noapte, motiv pentru care în anul 2023, acestea au fost rezervate pe tot parcursul sezonului estival.

Pentru persoanele ce au decis să meargă la mare în luna aprilie, suma cerută de Mihai Trăistariu a fost de 200 de lei pe noapte, în timp ce pentru luna iunie au scos din buzunar 250 de lei pe noapte. În lunile cele mai călduroase de vară, persoanele ce și-au dorit să stea în garsonierele lui Mihai Trăistariu au plătit și 350 de lei pentru o noapte de cazare.

Cu toate acestea, Mihai Trăistariu recunoaște că în fiecare an rămâne cu aproximativ aceeași sumă de bani după ce plătește toate taxele, impozitele și salariile angajaților, astfel are un profit de 30.000 de euro anual.

„Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, eu n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. Eu după ce plătesc tot ce trebuie taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a declarat artistul.

Vezi și: Topul celor mai bune orașe din Europa pentru a începe o afacere în 2024. Pe cel loc se află Capitala