- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cel mai mare bacșiș primit vreodată de o chelneriță. La scurt timp, a fost dată afară de proprietarul restaurantului

24 Feb, 22:37 • Cornel Ghimeșan
O chelneriță a avut parte de o întâmplare la care nu se aștepta niciun moment. Tânăra a primit un bacșiș uluitor, dar la scurt timp bucuria a fost umbrită de faptul că a fost dată afară.
Cel mai mare bacșiș primit vreodată de o chelneriță. La scurt timp, a fost dată afară de proprietarul restaurantului

Chlerița a primit cel mai mare bacșiș lăsat de un client. S-a întâmplat la un restaurant din Benton Harbor, Michigan. Clientul a avut de plătit la final o notă de 32 de dolari și a lăsat un bacșiș care a lăsat-o fără cuvinte pe cheleriță.

Chelnerița a crezut inițial că e o greșeală. Valoarea bacșișului recomandată era între 20 și 25%, adică între 5,95 și 7,44 dolari, însă bărbatul a lăsat un bacșiș de 10.000 de dolari. Evenimentul a ajuns chiar și în presa locală.

Citește și Compania care lasă mii de români fără loc de muncă! Care este motivul pentru care pregătesc concedieri masive

Cel mai mare bacșiș primit vreodată de o chelneriță

Tim Sweeney, managerul restaurantului, a spus pentru un post local de televiziune că bacșișul lăsat de client fusese în semn de omagiu pentru un prieten care murise recent și că se afla în Benton Harbor ca să participe la înmormântarea prietenului.

Chelnerița nu s-a bucurat doar ea de acei 10.000 de dolari, ci a făcut un gest frumos și a împărțit bacșișul cu colegii. Le-a dat fiecăruia câte 1.200 de dolari.

Bucuria nu a durat mult pentru chelnerița norocoasă fiindcă managerul a anunțat-o că este concediată. Motivul nu ar avea legătură cu povestea bacșișului.

„Într-o săptămână sunt un angajat uimitor, muncitor, o mamă minunată… Iar acum, sunt fără loc de muncă, pentru prima dată de când aveam 15 ani”, a povestit chelnerița, în mediul online după ce a fost concediată.

Proprietarul restaurantului a spus că decizia concedierii nu are legătură cu bacșișul, ci este o „decizie de afaceri”.

Citește și Ce este necesar să facă românii după recalcularea din septembrie. Marius Budăi anunță cine trebuie să depună documente suplimentare

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult