- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Dan a pierdut 1 milion de euro după ce și-a cumpărat apartamentul mult visat. Cum a fost păcălit bărbatul și ce s-a întâmplat, de fapt, cu noua locuință

10 Feb, 23:32 • Fundeanu Madalina
Un bărbat stabilit în Londra a avut parte de șocul vieții lui după ce și-a cumpărat un apartament care l-a costat aproape 1 milion de euro. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu proprietatea „de vis” pe care s-a chinuit s-o cumpere!
Dan a pierdut 1 milion de euro după ce și-a cumpărat apartamentul mult visat. Cum a fost păcălit bărbatul și ce s-a întâmplat, de fapt, cu noua locuință

Dan Bruce, un bărbat stabilit în Londra, a avut parte de șocul vieții lui după ce și-a cumpărat un apartament. Nici prin cap nu i-a trecut că la vârsta de 40 de ani va fi înșelat printr-o astfel de metodă. După ce a plătit aproape un milion de euro pentru locuința mult dorită, luată în urmă cu cinci ani, s-a trezit cu o mulțime de probleme peste noapte. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu proprietatea „de vis” pe care s-a chinuit s-o cumpere, potrivit cancan.ro.

Păcăleala care l-a costat 1 milion de euro pentru un apartament „de coșmar”

Dan Bruce a dat pe imobilul la care visa dintotdeauna nu mai puțin de 940.000 de euro. Nu s-a gândit vreodată că va avea parte de situații care să-l facă să regrete alegerea făcută. Bărbatul s-a trezit treptat cu o mulțime de probleme care par să nu mai aibe nicio rezolvare.

Se pare că dezvoltatorul imobiliar de la care a cumpărat apartamentul nu i-ar fi prezentat adevărata situație. L-a dus cu minciuna, pe el și alți vecini. Oamenii din blocul cu pricina au observat că podelele au putrezit, scurgerile de apă au făcut ravagii în băile lor, iar pereții se mișcă de-a binelea atunci când trece vreun camion. Zgomotul este la el acasă, pentru că pereții sunt subțiri. Construcția lasă de dorit, iar persoanele care au achiziționat apartamente în imobilul respectiv sunt revoltate.

„Am o casă, trebuia să fie un cămin, am plătit mulți bani și acum valorează zero. Și nu pot schimba nimic în privința asta. Mă face să fiu al naibii de revoltat. De fiecare dată când clădirea se mișcă sau când e un zgomot mai puternic, te trezești și verifici dacă e totul în regulă”, a dezvăluit Dan Bruce, bărbatul din Londra, potrivit TheSun.

Citește și: Cerea de credite ipotecare, creștere spectaculoasă pe final de 2023. Volumul creditelor în lei, în creștere în ultimele trei luni

apartament Dan Bruce, Sursă foto: Facundo Arrizabalaga/MyLondon
apartament Dan Bruce, Sursă foto: Facundo Arrizabalaga/MyLondon

Bărbatul cere daune colosale pentru întâmplarea nefericită

Nu doar lui Dan, ci și altor locatari le este teamă de faptul că într-o zi întreaga clădire se va prăbuși. Din cauza infiltrațiilor de apă există și probleme la instalația electrică. Spre exemplu, bucătăria lui este devastată din această pricină. Nu-și poate folosi ustensilele electrice de frică să nu se întâmple vreun necaz.

Clădirea a fost ridicată în anul 2018, iar Dan a cumpărat apartamentul un an mai târziu, însă nu a băgat de seamă aceste nereguli. Multe dintre ele au venit treptat, odată ce bărbatul s-a stabilit în apartamentul de aproape jumătate de milion de euro.

Dan consideră că i se datorează circa 1,5 milioane de lire sterline dacă ia în considerare prețul plătit pentru apartament, dar și daunele suferite. El este de părere că doar banii aceștia pot compensa anii plini de stres și condiții mai puțin plăcute de trai pe care a fost nevoit să le suporte. Bărbatul are de gând să-și caute dreptate și să nu lase lucrurile să rămână așa.

Vezi și: Cât costă un apartament în marile orașe ale României. Brașov și Oradea, fruntașe la creșterea prețurilor la locuințele vechi