- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Emirates caută români! Peste 200 de posturi sunt disponibile, iar recrutările sunt în București

17 Dec, 09:45 • Cornel Ghimeșan
Dacă visezi să locuiești în Dubai și să lucrezi pentru una dintre cele mai mari companii la nivel mondial, ești foarte aproape ca visul tău să devină realitate. Emirates angajează și nu este vorba despre insoțitori de zbor sau piloți, ci de specialiști IT.
Emirates caută români! Peste 200 de posturi sunt disponibile, iar recrutările sunt în București

Profesioniștii din domeniul IT din România care doresc să avanseze în carieră au șansa de a aplica pentru poziții disponibile în cadrul grupului Emirates. Acest grup include companiile Emirates, cea mai mare companie aeriană internațională din lume, și dnata, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii în domeniul transportului aerian și călătoriilor la nivel global. Conform unui comunicat de presă emis de reprezentanții companiei, grupul va efectua interviuri de recrutare la București în a doua jumătate a lunii ianuarie 2024.

Citește și: Când ar putea crește prețul la biletele pentru călătoriile cu transportul în comun. Viceprimar: „Ne dorim cu toţii un oraş pentru oameni, nu pentru maşini”

Emirates Group intenționează să angajeze peste 200 de specialiști IT în lunile următoare pentru diferite poziții în domeniile software engineering, DevOps, cloud hibrid, livrare Agile, management tehnic al produselor, mediu digital de lucru, securitate cibernetică, arhitectură IT, inovație și managementul serviciilor.

„Dubai este în top 10 oraşe din lume în care experţii tech aspiră să lucreze pentru dezvoltarea de noi aplicaţii. În calitate de lider global în transportul aerian căutăm în permanenţă să optimizăm produsele şi eficienţa operaţiunilor. Investim în viitor pentru a beneficia de evoluţia tehnologică şi pentru a dezvolta competenţele angajaţilor noştri.

Dorim să atragem oameni talentaţi în echipa noastră de IT. Avem în lucru numeroase proiecte tech interesante şi solicitante în acelaşi timp, unele dintre ele urmând să modeleze procesele şi activităţile noastre cotidiene. Ştim că acestea vor constitui fundamentul unor cariere de vis pentru profesioniştii din domeniul tehnologiei”, a declarat Adel Al Redha, COO Emirates.

Citește și: CASS obligatoriu pentru noi categorii de venituri. Guvernul ia decizia momentului pentru anul 2024

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult