- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Întâmplare cumplită pentru o româncă din Italia! A fost grav rănită după ce o bătrână care a încercat să se arunce de la balcon a căzut pe ea

17 Jan, 15:27 • Cornel Ghimeșan
Un scenariu, parcă desprins din filmele de comedie neagră, a devenit astăzi realitate în Italia. O româncă de 41 de ani a fost grav rănită după ce o bătrână care încerca să se sinucidă, aruncându-se de la balcon, a căzut pe ea.
Întâmplare cumplită pentru o româncă din Italia! A fost grav rănită după ce o bătrână care a încercat să se arunce de la balcon a căzut pe ea

Viața bate filmul! O scenă, parcă desprinsă din filmele de acțiune sau de comedie neagră, a fost surprinsă în Italia. O femeie în vârstă de 82 de ani din Roma a încercat să se sinucidă aruncându se pe geamul apartamentului său care se afla la etajul 3.

Citește și: INPS Italia trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 10.000 de euro unei badante, după ce i-a anulat Venitul de cetățenie

Tentativa suicidală acesteia a eșuat, deoarece fix în acel moment pe stradă Trecea o româncă în vârstă de 41 de ani. Sincronizarea perfectă a făcut astfel încât bătrâna să aterizeze exact peste românca care a fost grav rănită.

Întâmplare șocantă în Italia
Întâmplare șocantă în Italia

Mai multe persoane s-au repezit la fața locului încercând să ajute în timp ce așteptau ajutorul autorităților. Bătrâna era într-o stare de confuzie totală, ajungând până în punctul în care nu putea nici măcar să-și rostească propriul nume. La fața locului au ajuns și agenții de criminalistică, iar bulevardul via Friggeri a rămas închis câteva ore.

Românca din Italia a ajuns în stare gravă la spital

Ambele femei au supraviețuit, însă au fost transportate în stare foarte gravă la spital, ambele prezentând multiple fracturi extrem de complicate. Cele două victime au fost preluate de ambulanța din Italia. Doamna Rita, de 82 de ani a fost transferată la policlinica Gemelli, în timp ce tânăra româncă a fost dusă la spitalul San Carlo di Nancy.

Potrivit publicației de presă TPI.it, bătrâna în vârstă de 82 de ani care a încercat să se sinucidă este victima depresiei de mai mulți ani. De-a lungul timpului, femeia a avut mai multe crize, care se pare că au culminat cu gestul extrem de a se arunca pe geam.

Poliția a deschis o anchetă în acest sens și urmează să stabilească dacă momentul tragic s a produs când bătrâna era singură în casă sau dacă a profitat de un moment de neatenție al unui supraveghetor. Dacă românca nu s-ar fi aflat acolo, bătrâna ar fi murit instantaneu.

„Ceea ce s-a întâmplat este într-adevăr foarte trist, o tristă fatalitate în spatele căreia se ascunde poate drama singurătății și a bolii”, a comentat un martor citat de Il Messaggero.

Alte articole: Veste excelentă pentru românii din Italia. Vor fi recunoscuți, într-un final, ca minoritate lingvistică națională. Ce beneficii vor avea

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult