- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ion Țiriac, victima unei tentative de răpire. Momente teribile pentru miliardar, s-a declanşat codul roşu!

23 Dec, 13:18 • Cornel Ghimeșan
Ion Țiriac (83 de ani) a fost în pericol să fie răpit în acest an, în Marea Britanie. Miliardarul român dorea să-l viziteze la închisoare pe Boris Becker, fostul jucător german al cărui agent a fost, dar autorităţile i-au respins trei cereri pentru că aveau informaţii legate de o tentativă de răpire.
Ion Țiriac, victima unei tentative de răpire. Momente teribile pentru miliardar, s-a declanşat codul roşu!

Ion Țiriac, victima unei tentative de răpire. Boris Becker, fostul mare tenismen, a vorbit pentru prima dată după ce a fost eliberat din închisoare. Germanul a fost arestet pentru opt luni în Marea Britanie, după ce a ascuns bunuri de 2.5 milioane de lire sterline și a refuzat să își plătească datoriile.

Citeşte şi: Ion Țiriac apără statul român: „În 32 de ani nimeni nu a fost în stare să educe acest popor”

Ion Țiriac a vrut de trei ori să-l viziteze pe Boris Becker în timp ce germanul a fost închis în Marea Britanie, însă cererile miliardarului au fost respinse, deoarece autorităţile se temeau ca nu cumva miliardarul român să fie răpit.

„Când Jurgen Klopp, pe care l-a descris ca fiind un bun prieten, a încercat să-l viziteze, cererea a fost respinsă de guvernatorul Penitenciarului Huntercombe, din cauza temerilor pentru siguranţa lui.  O solicitare a fostului său antrenor și agent Ion Țiriac a fost respinsă de trei ori din motive similare. Lui Boris Becker i s-a spus că orice persoană care are mulţi bani era considerată a fi în pericol de a fi răpită”, scrie The Guardian.

„L-au căutat pe Google pe Ion Ţiriac şi au văzut cât de bogat este. Imediat au considerat că ar fi în pericol”, a spus Boris Becker, în interviul acordat după eliberarea din închisoare.

Citeşte şi: Ion Țiriac îi desființează pe cei care s-au opus intrării noastre în Schengen: „Să vină Olanda să stea vecină cu rușii și cu ucrainenii”

Boris Becker a fost eliberat joia trecută după opt luni de închisoare, deşi a fost condamnat la doi ani şi jumătate de către un tribunal londonez pentru infracţiuni financiare. Mama fostului tenisman, Elvira Becker, în vârstă de 87 de ani, a declarat marţi că mult aşteptata lui întoarcere acasă este „cel mai frumos cadou de Crăciun”.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult