- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

O armată de roboți clone va munci în locul nostru, iar oamenii vor fi liberi să se distreze: „Scopul nostru este de a stimula unii dintre cei mai inteligente persoane din lume”

12 Jan, 20:28 • stefan.vlad
O armată de roboți clone va munci în locul nostru, în viitorul aproopiat, însă asta nu ar trebui să ne panicheze sau întristeze, deoarece experții consideră că acest lucru îi va lăsa pe lucrători liberi să se relaxeze.
O armată de roboți clone va munci în locul nostru, iar oamenii vor fi liberi să se distreze: Scopul nostru este de a stimula unii dintre cei mai inteligente persoane din lume

O armată de roboți clone va munci în locul nostru. Inteligența artificială poate aduce astfel și ceva bun în afară de riscul prezentat, de pierderea locurilor de muncă.

Citește și: Inteligența artificială este unealta tuturor posibilităților! Oamenii de știință au descoperit modalitatea prin care putem privi prin mintea altuia!

O armată de roboți clone va munci în locul nostru

Mai multe firme lucrează la dubluri digitale care pot îndeplini sarcini sau lucruri precum rețelele noastre de socializare, pentru ca noi să ne putem relaxa. Scopul este ca, în cele din urmă, să avem o armată de versiuni imitatoare ale noastre, controlate de inteligența artificială, care să facă toate sarcinile și treburile plictisitoare ale vieții, potrivit DailyStar.

Compania Hour One poate folosi o înregistrare video cu tine pentru a crea o clonă, iar dacă dorești un avatar cu tot corpul, vor înregistra o persoană într-un studio din diferite unghiuri.

Natalie Monbiot de la firma israeliană a declarat: „Adevăratul „tu uman” este vârful „imperiului tău de tu. Acum putem crea mai multe versiuni ale tale cu care, poate, în viitor te vei putea închiria în diferite moduri”.

Între timp, compania americană Delphi a creat un program de inteligeță artificială care utilizează postările tale pe rețelele sociale și documentele Google Drive pentru a construi o clonă bazată pe text sau voce.

Dara Ladjevardian, care a înființat firma, a declarat: „Scopul nostru este de a stimula unii dintre cei mai inteligenți oameni din lume, sau eventual pe oricine, să se extindă astfel încât mai mulți oameni să își poată accesa cunoștințele într-un mod personalizat”.