- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Sardinia va cuceri românii în 2024. Cât costă biletele de avion și cazarea pentru destinația anului

27 May, 10:08 • Adrian Popovici
Tot mai mulți români sunt interesați de un sejur în Sardinia. O vizită pe platformele de booking ne arată că un sejur de 7 zile pentru 2 persoane în această insulă începe de la 3.500 de lei, aproximativ 700 de euro.

Până la vară mai sunt doar câteva zile, iar mulți români au început deja să-și facă planuri pentru concedii. Pe măsură destinațiile din afara țării au devenit tot mai populare, mulți au luat în calcul un sejur în Sardinia, insula aflată între Italia și sudul Franței.

Insula situată în bazinul vestic al Mării Mediterane, îmbină armonios peisajele montane cu cele maritime, oferind o varietate fascinantă de golfuri largi, precum cele din Cagliari, Oristano sau Asinara. zona este cunoscută pentru frumusețea sa naturală irezistibilă și pentru moștenirea sa istorică și culturală bogată. Cei care își stabilesc un sejur în Sardinia vor avea parte de plaje de neuitat, peisaje montane unice la care se adaugă și orașele medievale pline de istorie care își așteaptă turiștii pe tot parcursul anului.

În acest articol vom explora care sunt cele mai bune bilete de avion și cazări în care poți sta dacă vrei să organizezi un sejur în Sardinia chiar la început de vară, între 1-8 iunie.

Te-ar putea interesa și: Bilete de avion ieftine către Turcia în 2024. Ce opțiuni au românii după ce Erdogan a eliminat vizele pentru țara noastră

Cât trebuie să plătească românii care vor un sejur în Sardinia?
Cât trebuie să plătească românii care vor un sejur în Sardinia?

Cât costă un sejur în Sardinia?

Pentru a vedea cât costă un sejur în Sardinia, în acest articol începem cu căutarea biletelor de avion către cel mai mare aeroport din insulă, Cagliari Elmas, având ca punct de plecare Aeroportul Otopeni. După cum arată Vola.ro, în intervalul selectat, cel mai bun bilet pornește de la 336 euro, dus-întors, aproximativ 1.600 de lei.

Dacă pentru un astfel de sejur în Sardinia cineva își dorește să facă economii la biletele de avion, atunci trebuie să știe că cele mai ieftine bilete costă doar 256 euro, dus-întors, aproximativ 1270 de lei. Totuși, cei care aleg această soluție trebuie să știe că vor avea 2 escale la dus și una la întors. În plus, vor petrece pe drum 19 ore, respectiv 13.

Din fericire pentru cei care își doresc un sejur în Sardinia, insula ne oferă o gamă largă de cazări, prețurile fiind pentru toate buzunarele. Pentru a afla care sunt cele mai bune opțiuni, am intrat pe Booking și am căutat un sejur de o săptămână pentru doi adulți.

Astfel, cea mai accesibilă opțiune este Borgo Spiaggia Isola Rossa, acolo unde pentru un apartament prețul pornește de la 1.069 de lei pentru o întreagă săptămână. Trebuie precizat că în acest moment, cei care își fac o rezervare vor beneficia de un preț care a scăzut de la 1.402 lei.

O alternativă mai ieftină, dar cu un raiting mai scăzut este Villaggio Camping Tesonis Beach, acolo unde pentru doar 966 de lei doi adulți pot închiria  un studio întreg.

Un calcul simplu ne arată că un sejur în Sardinia, în perioada 1-8 iunie, pentru doi adulți, pornește de la 3.506 lei. Trebuie precizat că această sumă acoperă doar drumul și cazarea. Restul opțiunilor legate de zbor, mâncarea și biletele pentru diferite activități trebuie calculate separat.

Citește și: Bilete de avion către Salonic de la 600 de lei. Ce opțiuni au cei care vor să călătorească fără griji în Grecia