- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețul cu care se vând două apartamente din centrul Capitalei. ANAF le-a scos la licitație la un preț modest

23 Feb, 09:33 • Alexe Raluca
ANAF a scos la licitație două apartamente într-o zonă foarte bună din București. Prețurile imobilelor sunt aproape de chilipir, iar dotările sunt complete.

ANAF organizează de licitații unde multe bunuri se vând la prețuri destul de accesibile, fie că este vorba despre mașini, locuințe sau obiecte. De curând, instituția a scos la licitație două apartamente, situate într-o zonă foarte bună din Capitală, mai exact chiar în centru. Acestea se vând la un preț de 7.876.000 lei.

Citește și: Cât costă să-ți zugrăvești apartamentul în 2024. Prețurile la toate serviciile au explodat

Prețul cu care ANAF vinde două apartamente din centrul Capitalei

Apartamentele sunt situate în Sectorul 3 din Capitală, pe Bd. Unirii. Licitația pentru cele două apartamente va avea loc pe 12 martie, după cum arată anunțul postat de ANAF pe pagina de Facebook ANAF – Anunțuri valorificare bunuri.

Primul imobil este un apartament ce a fost transformat într-un spațiu comercial, având o cotă de teren de 431,32 mp. Părțile comune sunt casa scării, holul, coridoarele, terasa și instalațiile tehnice. Mai există și alte părți comune ale imobilului. Al doilea imobil este o unitate individuală care se află tot în Sectorul 3, pe Bd. Unirii nr. 33,

„Apartament spațiu comercial, cotă teren 242,87 mp, părți comune: casa scării, holuri, coridoare, terasă, instalații tehnice, alte părți comune”, se arată în anunțul ANAF.

Licitația se va desfășura la sediul din București, Sector 3, pe Str. Lucrețiu Pătrășcanu, nr. 10, Corp B, etajul 2, camera 202, după cum se mai precizează în anunț.

Pentru cei care își doresc informații suplimentare, precum condiții de participare la licitație, depunerea ofertei și alte aspecte, se pot adresa la sediul ANAF sau pot apela numărul de telefon menționat în anunț. Anunțul integral se află pe site-ul anaf.ro, la secțiunea Anunțuri – Valorificare prin licitație a bunurilor sechestrate – Unitate/Subunitate fiscală: Bucuresti Executări silite cazuri speciale.

Nu cu mult timp în urmă, ANAF a scos la licitație o vilă fabuloasă, la un preț neașteptat. Locuința se află în Ploiești și are două etaje, iar prețul de la care s-a pornit a fost de 658.117 de lei, adică în jur de 130.000 de euro, cât pentru un apartament cu trei camere în Capitală.