- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Sfaturi utile pentru ţinutele de Crăciun şi Revelion 2023. Cum să arăţi spectaculos de Sărbători cu bani puţin

17 Dec, 20:11 • Cornel Ghimeșan
Sărutul sub vâsc din noaptea de Revelion trebuie neapărat combinat cu o ţinută glamour, astfel că mare parte din timpul din luna dinainte de noaptea dintre ani este dedicat alegerii ţinutei de Anul Nou. Nici Crăciunul nu este lăsat la voia întâmplării, dar românii obişnuiesc să-l petreacă în familie astfel că rigoarea ţinutei este mai redusă.
Sfaturi utile pentru ţinutele de Crăciun şi Revelion 2023. Cum să arăţi spectaculos de Sărbători cu bani puţin

De Crăciun şi Revelion, româncele vor să iasă din tipare, astfel că aleargă după ţinute cât mai exclusiviste. În acest an, alegerea hainelor pe care le vom purta de Crăciun sau Revelion stă şi ea sub semnul scumpirilor din această perioadă, dar, de obicei, nu se face rabat de la calitate, pentru noaptea dintre ani. Să alegi rochia, sau ținuta perfectă de Revelion, ar putea să fie misiunea cea mai dificilă de la final de an.

Specialiştii în modă ne oferă numeroase sfaturi pentru alegerea ţinutei pentru sărbătorile de iarnă, iar primul truc care ne ajută să economisim este alegerea unor piese care pot fi purtate şi în restul anului. De exemplu, pentru o petrecere, un colier elegant şi nişte cercei masivi vor scoate o rochie simplă din anonimat, în timp ce, un sacou o va face potrivită pentru mersul la birou. De asemenea, este important ca articolele pe care le cumpărăm să se potrivească cu cele pe care le avem deja în garderobă.

„Cel mai înţelept mi se pare să ne cumpărăm un obiect vestimentar pe care o să-l combinăm cu ceva ce există deja în garderoba noastră. În ceea ce priveşte culorile, nu sunt probleme, pentru că, de-a lungul anilor, Crăciunul este echivalent cu roşu şi, de ce nu, cu verde”, afirmă Loredana Marin, jurnalist de modă,pentru Antena 3.

Meteorologii au schimbat previziunile meteo. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

În cazul bărbaţilor, situaţia este mai puţin complicată, deoarece, cu un buget care nu depăşeşte 400 de lei, ei îşi pot cumpăra nişte pantaloni, o cămaşă şi un sacou, toate acestea putând fi purtate şi în restul anului. Psihologii ne recomandă ca atunci când mergem la cumpărături să avem un buget stabilit sau măcar o listă cu produsele dorite.

Tot ei subliniază că ţinuta nu este mai importantă decât starea noastră de spirit, iar dacă avem o stare bună, atunci vestimentaţia pe care o purtăm este perfectă.

„Contează mult mai mult atitudinea şi starea noastră emoţională, gândurile şi tot ceea ce înseamnă această bucurie pe care o avem în inimă”, declară Ecaterina Bănică, psihoterapeut.

Țepele pentru sejurul de Revelion se țin lanț! Românii trebuie să fie atenți unde trimit banii

Cătălin Botezatu te învață cum să-ți alegi ținuta pentru Revelion în funcţie de unde îţi petreci noaptea dintre ani

Unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din România ne sfătuiește cum ar trebui să ne îmbrăcăm într-una dintre cele mai importante nopți ale anului. În funcție de locație, în club, la munte sau într-un restaurant elegant, Cătălin Botezatu te învață în fiecare a   cum să-ți alegi ținuta pentru Revelion.
”Ai ales să petreci seara de Revelion în club cu prietenii. Optează pentru un outfit easy-going, ușor de purtat, format din piese separate. Îți recomandăm sacoul albastru la două rânduri de nasturi – se pretează perfect evenimentelor de seară și vei avea un aspect elegant grație croielii și nasturilor aurii. Sau alege un sacou cu rever spit și buzunare aplicate, va scoate din anonimat orice ținută”, ne sfătuiește Cătălin Botezatu.
”În seara de Revelion poți duce look-ul formal în extrem! Este o seară de gală, așadar poți opta pentru un Tuxedo dacă preferi un look Black Tie sau pentru un sacou de ceremonie din catifea roșie. Îți recomandăm sacoul slim bleumarin cu glitter fin sau un sacou negru texturat care vor impresiona cu siguranță”, a spus creatorul de modă.
”Dacă celebrezi noaptea dintre ani la munte alege piese confortabile și călduroase – sacouri în duo de lână și mătase în carouri neutre, țesături premium și croieli contemporane. Poartă-le alături de o maletă din lână merino sau cașmir, materialele prețioase sunt potrivite cu atmosfera festivă”, ne-a mai declarat celebrul designer.

Cum să ne îmbrăcăm de sărbători. Designerul lui Carmen Iohannis face câteva sugestii:

Andreea Tincu, designerul care se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis, le-a dat doamnelor și domnișoarelor sfaturi importante privind hainele pe care să le îmbrace de Crăciun și Revelion. De asemenea, specialistul menționează și ce nu trebuie să lipsească anul acesta din garderoba unei femei.

Investiți într-o ținută pe care o mai puteți purta și la alte ocazii. Alegeți materiale care nu se șifonează, culori care vă luminează tenul și vă conferă o stare de bine, roșul fiind, cu siguranță, un Must Have. Nu recomand să testezi linii în care să nu vă simțiți confortabil. Un Da hotărât noutăților, atâta timp cât vă simțiți bine în ele. (…) Puloverul de cashmire, Eșarfa de mătase, cizmele Ugg”, a declarat designerul pentru Unica.ro.

Cât privește colaborarea cu soția președintelui Klaus Iohannis, designerul spune că discută cu aceasta întotdeauna înainte de a începe să creeze un model. “Prima Doamnă are un stil feminin minimalist, similar tuturor Primelor Doamne din întreaga lume.

Fiecare ținută are la bază un anumit cod vestimentar, uneori mai relaxat decât era in trecut, o cromatică stabilită de comun acord și anumite tipare, verificate în ani. Cum se implică soția președintelui în alegerea ținutelor? Prima Doamna este deschisa sugestiilor, cunoaște tendințele și discutăm în avans orice model”, mai spune specialistul.

 

Şi astrologii s-au pregătit! Ținuta pe care să o porți în noaptea de Revelion 2022, în funcție de ZODIA ta

Superstiția că ceea ce purtăm în noaptea de Revelion ne ajută să strălucim la intrarea în 2022 ne pune la grea încercare. Anul acesta, se pare că planetele s-au aliniat și sunt gata să ne conducă către outfit-ul ideal. Îmbrăcămintea aleasă în funcție de semnul tău zodiacal are capacitatea de a ne ajuta să manifestăm cea mai bună vibrație pe măsură ce ne luăm la revedere de anul 2021 și ne aruncăm într-o aventură nou-nouță, intrăm în 2022.

Propunerile de mai jos, pentru ținuta de Revelion în funcție de zodie, aparțin celebrei publicații americane de fashion InStyle.

Zodia BERBEC

Berbecii sunt recunoscuți pentru felul lor de a fi îndrăzneț și pasional, motiv pentru care ar trebui să opteze pentru o rochie roșie scurtă și vibrantă pentru a-și etala personalitatea înflăcărată. În plus, le va permite să-și exercite energia pe ringul de dans în timp ce emană un vibe pozitiv în prima noapte a anului 2022.

Zodia TAUR

Mulți sunt deja conștienți că femeia Taur este o fashionistă care va dori să se îmbrace pentru a impresiona. Acest semn ar putea fi cel mai fericit purtând o rochie seducătoare, la modă, decoltată și mulată pe coapse, care include și o inserție clasică de piele sau paiete. Îi va permite să-și etaleze atuurile și să arate fabulos de Revelion 2022.

Zodia GEMENI

Ca semn de aer, Gemenii primesc un outfit diafan, asemănător zânelor. Prin urmare, pentru Revelionul 2022 ar trebui să poarte o rochie cu puf și volum, care ar face-o invidioasă chiar și pe Tinker Bell. Paietele, pastelurile și organza sunt elementele necesare pentru ca Gemenii să strălucească în timp ce sună miezul nopții 2022.

Zodia RAC

Patronați de Lună, Racii vor beneficia de o strălucire aparte, care să fie legată astrul lor, dar și acest sezon de iarnă. O ținută strălucitoare și luminoasă îi va pune în evidență în noaptea de Revelion (ceva de care Racii se ascund pentru că sunt timizi) în timp ce sărbătoresc cu prietenii apropiați.

Zodia LEU

Lasă-l pe Leu să se afirme, să facă o adevărată declarație „de fashion” chiar de Revelion 2022. A fi în centrul atenției ține de felul lui de a fi, motiv pentru care pentru femeile LEU este potrivit să aleagă o rochie îndrăzneață, decoltată, care să fie opusul sezonului de iarnă.

Zodia FECIOARĂ

Fecioarele preferă aspectul elegant și rafinat care radiază stil, grație și eleganță. Este motivul pentru care semnul pământului va fi atras în mod inexplicabil de o rochie înaltă, elegantă, fără umeri, care este suficient de elegantă pentru Revelion, precum și pentru viitoarele ocazii unde să o poarte și după terminarea nopții de Anul Nou.

Cum să arăţi spectaculos de Revelion
Revelion 2023

Zodia BALANȚĂ

O salopetă din catifea cu cristale fanteziste? S-ar putea să pară extremă pentru unii, dar este ținuta perfectă pentru Balanță, căreia îi place să poarte haine și articole de lux, în special pentru petreceri și sărbători. Le ajută să sărbătorească acest nou început care să se potrivească perfect cu șampania și caviarul (ambele vor fi probabil în mâinile lor la miezul noptii).

Zodia SCORPION

Fapt puțin cunoscut: Scorpionii caută mereu rochia neagră perfectă, sexy, care să le scoată în evidență corpul. Fie că e cu decupaje, detalii pure sau o fantă înaltă, nu le va strica să opteze pentru un moment WOW care să facă pe toată lumea să roșească în prezența măreției lor.

Zodia SĂGETĂTOR

A fi sufletul petrecerii înseamnă că Săgetătorii vor trebui să poarte o ținută care să le dea libertatea de a se mișca, de a socializa cu prietenii și de a umple cupele de șampanie ale tuturor invitaților. Se vor distra de minune circulând și sărbătorind, într-un design metalic potrivit pentru felul lor de a fi.

Zodia CAPRICORN

Chiar dacă Capricornii tind să fie mai conservatori când vine vorba de garderoba lor, asta nu înseamnă că nu ar trebui să-și arate un picior la petrecerea de Anul Nou. Vor adora să poarte o rochie cu detalii jucăușe, care să atragă atenția, care să nu le împiedice să evolueze – doar să le ridice – stilul, pe măsură ce intră în anul 2022.

Zodia VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru stilul lor eclectic și la modă. Dar s-ar putea să aleagă să se îmbrace clasic de sărbători și să poarte o salopetă care nu este doar șic, ci are un plus versatil și minunat pentru garderoba lor. O vor putea purta pe tot parcursul anului și vor găsi modalități unice de a o adapta.

Zodia PEȘTI

Peștii sunt cunoscuți a fi semnul mistic al zodiacului, ceea ce înseamnă că vor beneficia de o rochie care radiază și transcende alte vibrații lumești. Cu alte cuvinte, Revelionul cere ceva glamour, dar ușor moderat, ceea ce le va ajuta să le transforme în sirene cosmice visătoare.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult