- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vila cadou de 3,2 milioane de dolari a lui Vladimir Putin a rămas abandonată! Cum a devenit proprietar președintele Rusiei?

22 May, 23:08 • Constantin Cristina
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a primit cadou o vilă în valoare de 3,2 milioane de dolari, însă nu a vizitat-o niciodată.
Vila cadou de 3,2 milioane de dolari a lui Vladimir Putin a rămas abandonată! Cum a devenit proprietar președintele Rusiei?

O vilă de pescuit construită special pentru Vladimir Putin a rămas abandonată, deoarece președintele Rusiei nu a călcat niciodată, potrivit observatornews.ro.

Vezi și: Raiffeisen Bank a primit o lovitură grea din partea lui Vladimir Putin. Banca a fost blocată în Rusia și nu poate să își scoată profiturile din țară

Vila cadou de 3,2 milioane de dolari a lui Vladimir Putin a rămas abandonată

Vila valorează în jur de 3,2 milioane de dolari și este situată în Finlanda. Clădirea este construită pe trei niveluri, cu o cramă, saună și piscină. Locuința a fost plătită de unul dintre foștii colegi de facultate ai președintelui rus, care a devenit celei mai mari companii hidroelectrice din țară.

El spera să îi intre în graţii lui Putin, dar planul a eşuat după ce liderul de la Kremlin nu a mai vrut să viziteze Finlanda.

În plin război cu Ucraina, pentru a se feri tot mai mult de a arăta adevărul rușilor, Vladimir Putin creează un adevărat zid și impune reguli dure pentru securitatea informației. Oficialilor ruşi li s-a interzis să folosească iPhone-urile Apple din motive de securitate.

Vila lui Vladimir Putin
Vila lui Vladimir Putin
Primul adjunct al şefului administraţiei prezidenţiale, Serghei Kiriyenko, a declarat că telefoanele sunt vulnerabile în faţa agenţiilor de informaţii occidentale. Telefoanele mai pot fi folosite până la 1 aprilie, potrivit ziarului Kommersant. Ulterior, acestea sunt complet ilegale, iar cei care sunt prinși că utilizează aceste telefoane riscă pedepse drastice.

„S-a terminat cu iPhone-ul: fie îl aruncaţi, fie îl daţi copiilor”, a spus Serghei Kiriyenko, potrivit Sky News.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, şi reprezentanţii Apple nu au confirmat decizia pentru publicaţiile occidentale.

Alte articole: Apple are interzis în Rusia! Vladimir Putin a luat decizia radicală