- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce sporuri pentru condiţii vătămătoare primesc angajaţii de la Guvern. Se poate ajunge la un salariu în plus!

03 Jun, 17:14 • Cornel Ghimeșan
La fel ca funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) sau cei ai ANSVSA şi ANPC, angajaţii din aparatul de lucru al Guvernului încasează sporuri pentru condiții de muncă vătămătoare.
Ce sporuri pentru condiţii vătămătoare primesc angajaţii de la Guvern. Se poate ajunge la un salariu în plus!

Ce sporuri pentru condiţii vătămătoare primesc angajaţii de la Guvern. Potrivit documentelor prezentate de bugetul.ro, funcționarii publici și personalul contractual din aparatul de lucru al Guvernului încasează sporuri pentru condiții de muncă vătămătoare, cuprinse între 433 de lei și 2.417 lei – sume brute.

Citeşte şi: Proiectele generoase ale României pentru tranziția la energia verde pot duce la consecințe grave! Ce trebuie să respecte țara pentru a nu risca tarife imense la facturi

Ce sporuri pentru condiţii vătămătoare primesc angajaţii de la Guvern

Deexemplu, pentru funcția publică de director II din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG), s-au dat, în martie 2023, pe lângă salariul brut de 13.723, sporuri pentru condiții vătămătoare cuprinse între 1.686 și 2.417 lei. Valorile prezentate între limite sunt justificate de existența în plată pentru funcțiile publice și contractuale, de conducere și de execuție, de diferențieri ale drepturilor salariale în funcție de grad sau gradație, se precizează în documentele oficiale. La rândullui,un șef de birou II a încasat un spor de condiții vătămătoare în valoare brută de 1.427 de lei, iar un referent I A a primit cel mai mic spor pentru condiții vătămătoare, acordat de către Secretariatul General al Guvernului, şi anume 433 de lei. Un consilier juridic debutant a încasat un spor pentru condiții vătămătoare în valoare de 681 de lei, care s-a adăugat la salariul brut de 4.543 de lei, spor și salariu de care a beneficiat, în martie, și un referent din Secretariatul General al Guvernului.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu prețurile la energie. Răzvan Nicolescu aruncă bomba. ”Prețurile vor rămâne mari, soluția e eficiența energetică”

De la 1 iunie 2023, cresc salariile și sporurile angajaților care lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. „La inițiativa ministrului afacerilor interne, Lucian Nicolae Bode, a avut loc astăzi, 30 mai 2023, la sediul MAI, o întâlnire de lucru între conducerea ministerului și reprezentanți ai sindicatelor din cadrul structurilor MAI (…). Referitor la indemnizații/sporuri și celelalte drepturi care compun veniturile salariale ale personalului militar și polițiștilor din cadrul MAI, s-a convenit ca acordarea acestora în integralitate, potrivit Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, să fie avută în vedere la prima rectificare bugetară din acest an.”, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Afacerilor Interne.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult