- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Binance, cea mai mare platformă crypto din lume, se extinde în România. Decizie majoră pentru investitori

19 Oct, 15:45 • Cornel Ghimeșan
Din ce în ce mai mulți români devin interesați de fenomenul crypto, în ciuda situației economice nefericite. De partea cealaltă, companiile de profil răspund nevoilor investitorilor. Binance, cea mai mare platformă e tranzacționare, se extinde puternic în țara noastră. 
Binance, cea mai mare platformă crypto din lume, se extinde în România. Decizie majoră pentru investitori

Binance pune capăt nemulțumirilor exprimate de utilizatorii români, cu privire la comunicare deficitară. Compania creată de chinezul miliardar Changpeng Zhao, partener de afaceri cu Elon Musk, a anunțat în această săptămână lansarea serviciului de asistență pentru clienți, disponibil oricând, 24/7.

„Așadar, ne bucurăm să vă informăm că, începând de astăzi 18.10.2022, veți avea acces 24/7 la serviciul nostru de Asistență dedicat în limba română.

Acest serviciu constă în suport permanent oferit prin intermediul chat-ului live, ce poate fi accesat atât de aici, cât și prin intermediul aplicației dumneavoastră mobile Binance ori pe website.

Iată doar câteva aspecte importante cu care vă putem fi de folos:

  • suport pentru deschiderea unui cont nou
  • asistență în verificarea contului dumneavostră
  • ajutor privind funcționarea platformei și a produselor noastre
  • soluționarea unor probleme/erori tehnice
  • informații utile privind campaniile în desfășurare

Și lista poate continua.Pentru absolut orice nevoie aveți, vă invităm să accesați oricând și cu încredere serviciul de Asistență dedicat în limba română”

, au transmis cei de la Binance, pe site-ul oficial.

În septembrie, cei de la Binance au semnat un document de colaborare cu Guvernul României. Astfel, compania lui Zhao a devenit un partener al executivului pentru „Programe de competențe digitale de bază”.

De asemenea, cu prilejul vizitei în România, Zhao a pus la punct și parteneriatul publicitar cu clubul de fotbal al lui Dan Șucu, Rapid București.

 

Care sunt perspectivele pentru piața crypto

 

Mihai Daniel, cel mai popular investitor în piața crypto din România, se așteaptă la o creștere puternică a Bitcoinului, în viitorul apropiat.

„Piața crypto este într-un moment în care ne apropiem spre finalul acestui ‘bear market’. Nimeni nu poate să spună cu certitudine dacă la 19.000 de dolari e ‘the best deal’ pentru Bitcoin sau la 15.000 de dolari.

Atunci când toată lumea așteaptă 8.000 – 12.000 de dolari e posibil să nu se întâmple niciodată acest lucru, dar există și posibilitatea acestui lucru (…) Mă uitam pe graficele euro, pe ‘weekly’, iar pe ultimele 500 de zile are o devalorizare de 22%. În același timp, pot să vă spun că dolarul a crescut enorm, cu toate că economic nu are motiv. Băieții care controlează piețele sunt cu adevărat inteligenți.

Bitcoin e în aceeași zonă plictisitoare, la 19.000 de dolari și nu cred că va face spectaculos în următoarea perioadă, deci nu cred că-l vom vedea la 50.000 de dolari peste o săptămână, dar uitându-mă la S&P, la dolar, la graficele macro care contează în lumea asta, sunt extrem de optimist”, a declarat Mihai Daniel, pe canalul său de YouTube.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult