- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ministrul Muncii anunță că veniturile românilor nu vor scădea. „Veniturile din România sunt încă foarte mici şi avem nevoie de creşteri”

13 Feb, 15:14 • Stefan Simion
Vești bune pentru români! Marius Budăi a anunțat că veniturile nu vor scădea, ci din contră, este nevoie de o creștere majoră.
Ministrul Muncii anunță că veniturile românilor nu vor scădea. Veniturile din România sunt încă foarte mici şi avem nevoie de creşteri

Anunțul făcut de Marius Budăi a adus speranță mai multor români. Ministrul Muncii a anunțat că veniturile nu vor scădea, având în vedere că ele sunt încă mici, citează romaniatv.net.

Ministrul Muncii a asigurat românii că veniturile lor nu vor fi micșorate pe parcursul acestui an, ele fiind deja suficient de mici. Budăi nu a evitat să spună că este nevoie de o creștere din acest punct de vedere și că nu va accepta sub nicio formă ca salariul unui cetățean să sufere modificări negative.

Veniturile din România nu scad

„Veniturile din România sunt încă foarte mici şi încă avem nevoie de creşteri” este declarația care a calmat România, oferită de Marius Budăi.

Ministrul Muncii a menționat că, în ciuda faptului că nu va fi luată nicio decizie până în momentul în care nu are loc o discuție cu toate sindicatele, acesta nu va accepta sub nicio formă ca veniturile unui cetățean să fie reduse. Acesta susține că este o nevoie urgentă de creșteri din acest punct de vedere.

Te-ar putea interesa și: S-a modificat impozitul pe venituri din criptomonede și NFT-uri. ANAF a actualizat noile broşuri pe 2023

venituri
venituri

„Ceea ce le-am promis eu sindicatelor din învăţământ şi din educaţie, din sănătate şi asistenţă socială şi tuturor sindicatelor că atunci când vom discuta despre legea salarizării, cu siguranţă pentru că la nivel de scriere a PNRR nu au fost consultaţi, de altfel nici cu partidele din opoziţie, nici cu societatea civilă nu a existat consultare, a fost aşa secretizat acest plan şi le-am promis că nu vom lua nicio decizie decât după ce vom discuta şi cu toate sindicatele, şi cu toţi cei implicaţi, pentru că aşa este corect.

Nu vom accepta sub nicio formă ca veniturile niciunui cetăţean să scadă, ci din contră, să crească pentru că veniturile din România sunt încă foarte mici şi încă avem nevoie de creşteri, fie că vorbim de salariile de la stat sau de la privat sau de pensii sau de alte surse de venituri pentru cetăţeni. Atunci când vom avea elemente clare despre majorări întâi le vom agrea în coaliţie apoi vom comunica şi public”, spune Marius Budăi.

Ministrul Muncii, declarații despre situația pensiilor din România

Marius Budăi a confirmat că pensiile sunt o prioritate în momentul de față. Acesta a declarat că rezolvarea plăților care nu au putut fi achitate până la această oră vine însoțită de un impact bugetar consistent.

Citește și: Majorare alocații 2023. Ce venituri primesc românii în perioada următoare

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult