- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O companie de telecomunicaţii cu venituri anuale de peste un miliard de dolari intră pe piaţa din România

10 Jul, 11:53 • Cornel Ghimeșan
Mitel Networks,un furnizor global de servicii de comunicare vocală și unificată, lider pe piața de comunicații unificate ca serviciu (UCaaS), deschide un birou la București. Mitel Networks România este înființată de către Mitel Europe Limited, cu sediul în Marea Britanie. Până acum, Mitel derula afaceri la noi în țară prin intermediul a trei distribuitori autorizați.
O companie de telecomunicaţii cu venituri anuale de peste un miliard de dolari intră pe piaţa din România

O companie de telecomunicaţii cu venituri anuale de peste un miliard de dolari intră pe piaţa din România. Mitel Networks, companie de telecomunicații unificate pentru afaceri din Canada, cu venituri anuale de peste un miliard de dolari, intră pe piața din România și deschide un birou la București. Conform MarketBeat, Mitel Networks a obținut anul trecut venituri de 1,06 miliarde de dolari.

O companie de telecomunicaţii din Canada deschide un birou la Bucureşti

Mitel a fost înființată în 1973, la Ottawa, în Canada de către doi oameni de afaceri britanici,Michael Cowpland și Sir Terry Matthews. Michael Cowpland este, de asemenea, fondatorul și fostul CEO și președinte al consiliului de administrație al Corel, compania canadiană de software care a produs celebru program de editare grafică cu același nume. Sir Terry Matthews, unul dintre cei mai bogați oameni din Țara Galilor, a vândut partea sa din companie, în 2018, pentru două miliarde de dolari către firma globală de investiții Searchlight, potrivit BBC.

Citeşte şi: Toți deținătorii Revolut trebuie să știe! Cardurile au fost golite! Milioane de dolari sunt lipsă

Mitel furnizează o gamă de produse de „comunicații unificate” adică sisteme care integrează diferite metode de comunicare la locul de muncă, cum ar fi telefon, e-mail, mesagerie instantanee sau videoconferințe, către companii din întreaga lume. Comunicațiile unificate au devenit din ce în ce mai populare în mediul de afaceri, deoarece permit o comunicare rapidă și eficientă între angajați, clienți și parteneri de afaceri, indiferent de locația geografică sau de dispozitivul utilizat, scrie Economica.

Citeşte şi: Mesaj viral al unui tânăr român care câştigă 1.700 de euro pe lună în Italia. „Îmi doresc ceva mai mult de la viaţă, să nu depind de un şef”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult