- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Salarii între 4.500 şi 10.000 de lei pentru români. Nu se cere experienţă şi nici studii superioare

09 Jan, 13:13 • Cornel Ghimeșan
Conform anunţurilor de recrutare, salariile oferite pentru postul de Business Development Representative se ridică la circa 6.000 de lei net lunar, postul de director tehnic de sisteme de securitate e ofertat cu salarii de la 4.500 de lei la 5.000 lei net lunar, iar arhitecţii şi inginerii coordonare atelier confecţii metalice sunt recrutaţi pe salarii de aproape 10.000 de lei net lunar.
Salarii între 4.500 şi 10.000 de lei pentru români. Nu se cere experienţă şi nici studii superioare

Salarii între 4.500 şi 10.000 de lei pentru români. Confrom economica.net, care face o analiză a ofertelor de muncă disponibile în această perioadă şi salariile oferite de angajatori, cele mai mari salarii sunt pentrupostul de arhitect și inginer de coordonare atelier confecții metalice, recrutați în București de firma Brass&Wood Design. Candidaților li se promit salarii de circa 2.000 de euro net adică 9.900 de lei.

Citeşte şi: Previziuni 2023. Cinci mari provocări pentru economia mondială. Criza energetică rămâne în top

Alte salarii ridicate sunt ogerite de Pynbooking, o firmă cu capital autohton care dezvoltă sistemele software pentru industria ospitalităţii, care caută candidat pentru postul de Business Development Representative care să vândă soluții de Software as a Service (SaaS) către companii din industria HoReCa la nivel naţional şi internaţional. Salariul net lunar este de 6.000 de lei, la care se adaugă comision variabil în funcție de rezultate şi tichete de masă, iar cerinţele sunt cunoştinţe solide de engleză, cu experienţă în vânzări business-to-business (B2B), cu bune abilităţi de persuasiune, cu excelente abilităţi de comunicare şi care e pasionat de tehnologie, aplicaţii, automatizări.

De asemenea, firma de pază ok Guard caută angajați pentru postul de director tehnic de securitate, la un salariu cuprins între 4.500 și 5.000 de lei în perioada de probă. Pentru acest post se califică absolvenții de studii superioare cu profil tehnic, cu atestat de inginer sisteme de securitate și care au cel puțin doi ani de experiență în montarea și întreținerea sistemelor de detecție și stingere incendiu, efracție, CCTV, control acces, interfonie și videointerfonie.

Cu salarii nete de 5.000 de lei sunt ofertaţi instalatorii şi montatorii de tubulatură, cu studii medii şi cel puţin doi ani experienţă în montarea conductelor de ventilație, recrutaţi de firma Hospital Technical Solutions în Bucureşti şi Timişoara.

Citeăte şi: 1.400 de lei în plus pentru o categorie de români. Cine va putea să plătească facturile la energie cu banii de la Guvern

Conform BestJobs.ro, în 2023, deficitul de specialişti şi incertitudinile economice vor accelera strategiile de retenţie a angajaţilor. Anul trecut, cele mai căutate posturi au fost de contabil, inginer şi şofer. Domeniile cu cele mai multe oferte de angajare, dar şi cele mai multe angajări au fost Vânzări, IT/ Telecom, Inginerie, Financiar/ Contabilitate şi Producţie/ Logistică. Deficitul de specialişti rămâne în continuare o problemă în IT, Sănătate şi Tehnic.

Oraşele cu cele mai multe oportunităţi profesionale în 2022 au fost Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Constanţa, Sibiu, Arad, Târgu Mureş şi Oradea, principalii poli demografici şi economici la nivel naţional.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult