- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Cinci modalități creative de face bani cu AI. Cum poți evolua ca freelancer în era digitală

12 Jun, 21:05 • stefan.vlad
Cinci modalități creative de face bani cu AI. Dacă angajatorii nu sunt dispuși să accepte cereri rezonabile pentru flexibilitate în ceea ce privește munca, angajații își iau soarta în propriile mâini și optează să lucreze pe cont propriu, ca freelanceri.
Cinci modalități creative de face bani cu AI. Cum poți evolua ca freelancer în era digitală

Cinci modalități creative de face bani cu AI. Una dintre ele este utilizarea instrumentelor și a software-urilor, pentru a avea mai multe câștiguri. De la vânzarea de stickere și emoji-uri, la crearea de cursuri online și generarea de prezentări, șansele de a vă crește venitul și de a vă îmbunătăți abilitățile sunt nelimitate.

Citește și: Apple și-a pierdut locul în topul celor mai valoroase companii din lume. Ce afacere care folosește Inteligența Artificială a ajuns pe a doua treaptă

Cinci modalități creative de face bani cu AI

1.Scripturi video

Utilizați instrumente de inteligență artificială precum ChatGPT (sau un alt chatbot) pentru a genera scripturi video pentru YouTube. Desigur, este bine să vă concentrați pe un anumit domeniu de specialitate, care poate fi orice, de la tutoriale de matematică, la lecții de limba engleză sau chiar la tutoriale de gătit

2. Printare la cerere 

Printarea la cerere este o modalitate populară de a face bani ca activitate secundară de la domiciliu. În cazul în care vă întrebați cum funcționează, printarea la cerere, cu AI, se întâmplă atunci când utilizați instrumente AI pentru a genera citate sugestive, slogane și chiar design-uri, pe care apoi le imprimați printr-un serviciu de printare la cerere, pe articole precum căni, genți, tricouri sau caiete. A avea propriul magazin online, cum ar fi Shopify, este util pentru a putea lista toate produsele print-on-demand și pentru a atrage trafic.

3. Artă digitală

O altă modalitate de a face bani cu AI este să îl folosiți pentru a genera artă. De exemplu, instrumente precum Midjourney pot fi folosite pentru a crea ilustrații ale naturii, buchete de flori, grămezi de fructe sau alte reprezentări scenice, care pot apoi fi editate și vândute ca artă digitală pe Etsy sau alte platforme.

4. Copywriting

Ca și copywriter independent, puteți folosi instrumente AI pentru a face procesul mai ușor, generând idei de titluri sau chiar bucăți de conținut de marketing pentru site-uri web și social media.

5. Newsletter

Puteți încerca să folosiți AI pentru a vă ajuta să scrieți buletine informative săptămânale sau lunare, ceea ce vă economisește timp și vă permite să vă concentrați pe conectarea cu urmăritorii de pe rețelele sociale. Scrierea buletinelor informative poate fi monetizată, deoarece, dacă aveți o audiență mare de abonați, puteți obține sponsorizări pentru newsletter sau puteți aloca spațiu publicitar, potrivit Forbes.com.